Ovo su navike žena koje redovito doživljavaju orgazme

Screenshot: Youtube

PONEKAD se dobre stvari ne nalaze izvan vas, već ih morate potražiti u sebi.

Ni najvještiji partner na svijetu vam neće pomoći da doživite orgazam, ako se ne osjećate dobro u svom tijelu i ne možete se prepustiti užitku.

1. Volite svoje tijelo

To ne znači da se ne trebate brinuti kako izgledate, već da biste trebali prihvatiti svoje tijelo onakvo kakvo je, sa svim njegovim promjenama i fazama.

Nekad ste u formi, nekad se malo opustite, nekad se osjećate napuhnuto, nekad vas nešto boli… Tijelo je osjetljiv instrument.

Trebali biste se osjećati ugodno u svojoj koži bez obzira imate li bore ili ste se malo udebljali.

Tijelo ima svoje cikluse koji su povezani s emocijama i duševnim stanjima, zato budite zahvalni za informacije koje vam vaše tijelo pruža, njegujte ga, volite i dopustite mu da uživa.

2. Tražite što želite

Ne ustručavajte se davati mu upute u krevetu. On se ionako trudi dovesti vas do orgazma, pa zašto mu ne biste pomogli?

Ponekad se može dogoditi da vaš partner ne prati instrukcije ili da ih doživi kao kritiku.

Muškarcima je nekad teško prijeći preko svog ega, ali potrebno je da shvate da mogu biti dobri ljubavnici samo ako ženi pružaju ono u čemu ona najviše uživa, a ako ona zna što je to, olakšat će im posao.

3. Nađite pravog ljubavnika

To je onaj koji će vam izaći u susret, tražiti upute i naučiti kako treba postupati s vašim tijelom u raznim raspoloženjima i prilikama. Onaj koji uživa u tome da vam pruža zadovoljstvo i smatra to privilegijom.

Ako vaš partner nije pravi ljubavnik za vas, ne klonite duhom. I on može naučiti kako će vam pružiti zadovoljstvo ako to želi.

4. Masturbirajte

Ne samo kad nemate partnera ili kad se na brzinu želite riješiti seksualne napetosti, već i samo zato da biste uživali u tome.

Također, masturbirajte u seksualnoj igri s partnerom. To je uzbudljiv prizor, ali i poučan za njega. Kad vidi kako se sami dodirujete bolje će razumjeti kakva vam stimulacija najbolje paše.

Ohrabrite partnera da čini isto, jer i on sa svojim penisom postupa vještije nego itko, pa možete svašta naučiti od njega.

index.hr

Back to top button