Žena ga prevarila, a muž potpuno poludio: Gazio je po glavi, licu i prsima (VIDEO)

Šokantan video snimak pokazuje muškarca kako brutalno tuče i gazi svoju ženu i njenog ljubavnika nakon što ih je uhvatio na djelu u spavaćoj sobi. Bijesni suprug prema svojoj supruzi preljubnici nije imao nimalo milosti, a sa sobom je doveo i prijatelje.

Snimak je već pregledan više od milion puta na kineskim društvenim mrežama, a sudeći po dijalektu ljudi u videu, vjeruje se kako je nastala u provinciji Guangdong u južnoj Kini, piše Daily Mail.

Nevjerovatno je da se supruga, tokom cijelog batinanja, maksimalno trudila da zaštiti svog ljubavnika, često stavljajući svoje tijelo između njega i razjarenog supruga koji je u jednom trenutku uzeo čak i šipku i njome je udario po leđima. Uz to, ‘pomogli’ su mu i prijatelji koji su tukli ljubavnika, a  preljubnici i ljubavniku nije preostalo ništa osim da jecaju i plaču od bolova i užasa koji ih je snašao.

Na kraju, jadnu je ženu suprug odvojio od ljubavnika i nastavio gaziti nogom po glavi, licu i prsima, a njegovi prijatelji su cijelo vrijeme gurali svoje mobitele ispred njenog lica.

Glasan plač gole žene može se čuti sve do kraja videa.

Avaz.ba

Back to top button