ŽENE KOJE BOLUJU OD LJUBAVNOG SIHIRA, ČESTO RAĐAJU DJECU NEPRIRODNIM PUTEM (PUTEM CARSKOG REZA)

Da žene, koje imaju dever sa zaljubljenim džinnima ili boluju od tzv. “ljubavnog sihra”, često rađaju djecu neprirodnim putem (carski rez). Razlog ovom je činjenica da se ova vrsta džinna kod žena nastani u jajnicima ili u maternici ili u kukovima a rjeđe u donjem dijelu stomaka; tu gdje su, tu stvaraju bol ili ciste i tu se “udomaće”.

Porođajni bolovi izazivaju i njima strašne bolove od čega mogu lako umrijeti; zato izazivaju aritmije i gušenja kod majke ili djeteta, kako bi trudnicu a i doktore naveli na “carski rez”.

Lijek je (inšaAllah) u ibadetu, liječenju rukjom, čurekotu i maslini, halal hrani i u hidžamama u predjelu kralježnice i bubrega te na kukovima i bedrima nogu, kao i međusobnoj pažnji supružnika i njihovom initimnom kontaktu.

Veoma važna stvar: Ovaj tekst apsolutno ne odražava stanje svih trudnica koje dožive ovakve neugodnosti. Tekst je posvećen onim osobama koje su sklone ovim šejtanskim spletkama. a svaka ona sestra koja se ne upušta u sihire, neka se ne brine neće se pronaći u ovom tekstu. Dakle, ovo vrijedi samo za one koj ise bave ovim prljavim poslovima. Takav ima i stav autor teksta, kojeg možete i kontaktirati i uvjerit se lično

A Allah opet najbolje zna!

Hafiz Fuad A. Seferagic

Back to top button