Raznio se bombom zbog neuzvraćene ljubavi

Muškarac R.J. (39) iz Bajine Bašte ubio se sinoć oko 1.50 sati bombom na parkingu ispred Elektronske industrije. Kako se pretpostavlja, prema prvim nalazima istrage, razlog kobnog čina je neuzvraćena ljubav.

– On je u Niš dolazio kao radnik firme koja je sarađivala sa fabrikom “Aster tekstil” koja se nalazi u krugu Ei. U oproštajnom pismu koje je pronađeno naveo da je odučio da digne ruku na sebe zbog neuzvraćene ljubavi jedne radnice ove fabrike – kaže izvor Blica.

Uviđaj je urađen po ovlaštenju Višeg javnog tužilaštva po čijem je nalogu tijelo upućeno na odbukciju radi utvrđivanja uzroka smrti.

Prema prvim informacijama, R.J. je neposredno prije tragedije bio do fabrike, ali se još uvijek ne zna da li se tada i sreo sa djevojkom u koju je bio zaljubljen.

On se posle toga vratio do mjesta gdje mu je bio parkiran automobil, na oko 50 metara od ulazne kapije u kompleks nekadašnje Ei Nis.

On je tada aktivirao ručnu bombu kašikaru i ubio se na mjestu.

Svjedoci ove užasne tragedije kažu da je prizor bio stravičan.

– Momak i djevojka koji su se vraćali sa svadbe u obližnjem restoranu prošli su pored njega svega nekoliko trenutaka prije nego što se začula eksplozija. Detonacija je bukvalno odbacila njihov automobil. Odmah su izašli napolje i ugledali su stravičan prizor. Dijelovi tela ubijenog mladića ležali su na trotoaru – ispričao je jedan od radnika.

Fokus.ba

Back to top button