Posle ovoga vam neće biti sve jedno da zaspite: Dok je žena tonula u san, ovo čudo se ušunjalo u njeno uvo i napravilo haos! (VIDEO)

Lekari su uperili svetlo u njeno uho kako bi isterali pauka napolje

Ako se plašite pauka, dobro pogledajte ovaj video. Video prikazuje pauka koji je ispuzeo iz ženinog uha u kom je sebi napravio dom i sve to dok je ona dremala.

Žena Lekšmi L. je zaspala na svojoj verandi i probudila se sa glavoboljom, osećajem peckanja i nelagodnosti u desnom uhu. Zamolila je ćerku da pogleda da li ima nešto u desnom uhu nakon što je malo pročačkala uho prstom i nije uspela da vidi ništa.

Bol u uhu je postao nepodnošljiv i Lekšmin muž je ubrzo odveo u bolnicu kako bi saznali šta je u pitanju. Stigli su u Kolumbija bolnicu u Indiji gde su doktori odmah obavili sve potrebne preglede i pronašli da unutar Lešlinog uha živi pauk.

Kao što se na snimku i vidi, lekari su uperili svetlo u njeno uho kako bi isterali pauka napolje.


– Bila sam užasnuta pomišlju da unutra moga uha mili neko stvorenje. Akutni oštar bol u uhu bio je nepodnošljiv. Nisam mogla ni o čemu drugom da mislim i bila sam prestravljena kada je doktor potvrdio da je u mom uhu pauk – ispričala je Lekšmi za ledbible.com.

– Kada pauk nađe put u čovečjem uhu, pacijentova aknsioznost otežava postupak vađenja. Retkost je bila videti živog pauka kako se kreće unutar ušnog kanala – rekao je dr Santoš Šivzemi iz Kolumbija bolnice.

Lekšmi je posle ovoga sigurno naučila lekciju, a to je: “Nikada ne spavajte na verandi!”

 

(Telegraf.rs)

Back to top button