REAL ĆE SVE NADMUDRITI: PRONAŠLI NAČIN KAKO DOVESTI MBAPPEA!

Na Santiago Bernabeuu skovali su plan kojim će još jednom pobijediti konkurenciju.

Real ne miruje. Nakon treće titule Lige prvaka u samo četiri godine, Florentino Perez opet želi dovesti najtraženiju robu na tržištu. Poznato je kako madridski bolid starta iz prvog reda na Velikoj nagradi Monaca, ali Kylian Mbappe zasad ostaje u Monte Carlu.

Odlučio je to sam nogometaš i njegova obitelj. Mbappe ima tek 18 godina, tek je eksplodirao i nikud mu se ne žuri. Poznata je njegova želja da zaigra u Realu. Kako to vole potencirali ponajprije madridski mediji bliski Realu, mladi Francuz želi igrati pod Zinedineom Zidaneom, ali i uz Cristiana Ronalda.

No mjesto u prvih 11 trenutno mu nitko ne može garantirati, a on sam tvrdi kako mu je najvažnije da igra konstantno. Ipak, As piše kako Real ima plan s kojim bi svi trebali biti zadovoljni, prenosi Gol.

Madridski klub platit će Monacu već ovog ljeta traženu svotu od 130 milijuna eura nakon čega bi Kylian Mbappe trebao postati najskuplji nogometaš u povijesti nogometa. No on neće ove sezone napustiti klub iz Kneževine, već bi to učinio nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Čini se gotovo nevjerojatnim da bi klub platio rekordan iznos i ostavio igrača na posudbi, no na Santiago Bernabeuu smatraju kako se radi o budućem najboljem nogometašu svijeta. To bi definitivno zadovoljilo čelnike Monaca, a u Madridu se nadaju kako ni obitelj Mbappe ne bi imala ništa protiv.

Real bi ovim potezom nadmudrio sve ostale koji žele mladog francuskog tinejdžera, uključujući i PSG koji ga silno želi vratiti kući u Pariz. Želi ga i Manchester United, dok želja Arsenala više izgleda kao san nego java.

Mbappeov otac je ključna figura u cijeloj priči. Obitelj ne želi nikakva uplitanja menadžera poput superagenta Jorgea Mendesa koji se želi ubaciti u cijeli posao. Ovakav rasplet je moguć, ako je vjerovati informacijama Asa i bila bi to nova pobjeda Reala nad europskom konkurencijom.

U napadu Madriđana za Mbappea trenutno nema mjesta. Sljedeće bi pak sezone Real mogao prodati ili Balea ili Benzemu, a ove godine će za Moratu i Jamesa dobiti i više nego što bi platili Mbappea. Čini se kako za Real ”nema zime”.

(Haya/Foto: AFP)

Back to top button