Hodža iz Sarajeva tvrdi da je bacio sihire Jeleni Karleuši: Napravio sam joj da se razboli i poludi?!

Hodža iz Sarajeva tvrdi da je bacio sihire Jeleni Karleuši: Napravio sam joj da se razboli i poludi?!

– Mnogo sam se pokajao što sam napravio crnu magiju za Jelenu Karleušu, pa sad moram javno da kažem istinu da bi ona znala kako da se spasi, ali i da mi oprosti – započinje priču za tabloid Scandal hodža iz Sarajeva i nastavlja…

– Usred noći kod mene je došao Jelenin blizak kolega crnim džipom. Znao sam ga sa televizije i bio mi je poznat jer je sarađivao sa Jelenom. Molio me je da mu pomognem da se osveti Jeleni jer je nešto bio nezadovoljan njihovim odnosima, nije mogao da joj se približi koliko je želio, nije mu dala da bude uz nju non – stop. Zato mi je jasno rekao da želi da se ona razboli, poludi, te da više nikad nema nijedan hit. Inače, sve to dešavalo se kada je Jelena imala najveći hit Insomnija, poslije njenog koncerta u Areni… On je tražio da poslije Insomnije ne snimi više nijedan hit i da joj od tada karijera i život krenu nizbrdo. Takođe je htio i da joj zdravstveno i psihički bude sve gore. Ja sam uradio velike zapise tada, učinio sam loše djelo i zato sada želim da se iskupim i da joj poručim da potraži pomoć. To samo neki veliki mag može da joj skine. A ako ne potraži pomoć, biće joj sve gore, vidim da je već išla na operaciju – priča hodža i nastavlja:

– Koliko vidim, Jeleni odličnio ide. Njena energija je jaka i magija ne može totalno da je uništi. Popularna je, slavna, puni sve klubove, napunila je i Ušće kada je održala koncert, a vidim da je popularna i u Turskoj, Njemačkoj, Americi, te u krugovima poznatih u Holivudu, ali siguran sam da bi njoj karijera išla tri puta bolje da nije toga što smo joj uradili. Njoj je suđeno da ima planetarne hitove i da je obožava milijardu ljudi, a to će joj se i desiti, samo da što prije skine magiju i nedjela koja smo joj učinili. Brine me što dugo nije ništa snimila od pjesama i plašim se da je to ta blokada. Ja sam već teško bolestan, želim oprost od svih i opominjem Jelenu da se čuva jer je mnogo ljubomornih ljudi oko nje – dodao je hodža.

Autor: Avaz.ba

 

Back to top button