Bomba iz Portugala šokirala Madrid: Ronaldo napušta Real?

Pravu bombu lansirala je portugalska A Bola na svojoj naslovnici: Cristiano Ronaldo želi napustiti Španjolsku! Razlog je spor koji vodi s španjolskim institucijama zbog navodne utaje poreza.

 

 

Zvijezda Reala tereti se da je oštetio državu za 14,7 miliona eura, a prijete mu od dvije do čak sedam godina zatvora.

Portugalski list piše da je optužba razbjesnila Ronalda koji je odlučan u svojoj namjeri napuštanja Kraljevskog kluba. Navodno je Ronaldo već razgovarao s Florentinom Perezom o svojim namjerama.

Ovo je veliki preokret u Ronaldovom slučaju nakon što je ranije novinarima Deportes Cuatra rekao da je ”njegova savjest čista”, a iza igrača stao je i klub koji je u priopćenju poručio da je apsolutno uvjeren u njegovu nevinost.

Ronaldov odlazak bio bi glavna priča prijelaznog roka, a sigurno ne bi nedostajalo zainteresiranih za njegove usluge. PSG i brojni engleski klubovi samo čekaju ovakve vijesti, a nisu isključene ni nemoralna ponude kineskih klubova koji su zbog Ronalda spremni srušiti sve financijske rekorde.

Veliki je ovo šok za Real Madrid koji je odigrao povijesnu sezonu koja će ostati zlatnim slovima zapisana u povijesnim knjigama. Činilo se da madridska momčad postaje prava europska dinastija koja je kvalitetom daleko iznad konkurencije, ali ovaj potres mogao bi pokvariti planove Kraljevskog kluba.

Gol.dnevnik.hr

Back to top button