Mirza Delić ostvario svoj san, plasirao se u FINALE ZVEZDA GRANDA !

Mirza Delić iz Lukavca ovaj put je bio siguran i uvjerljivim nastupom ali iz baraža plasirao se u FINALE ovog popularnog takmičenja.

Mirza Delić je u polufinalu imao za protivnika svog sunarodnika fantasticnog pjevača Adnana Nezirova. Kada smo vidili da je GRAND sastavio ova dva momka kao protivnike,nismo bili baš oduševljeni, ali toliko su bili dobri da je rezultat bio 6-6 ali jedan je otišao direktno dok je drugi prošao iz baraža, to je bio dogovor žirija jel bila bi velika šteta da jedan od ova dva momka ne nastupi u FINALU.

Adnan se predstavio sa pjesamom ,nedavno izdatom koji izvode Aca,Saša i Mile Kitić – Da me je ona volela i Halid Bešlić neću neću dijamante, dok je naš Mirza Delić pjevao pjesme od Džeja-Idi iz mog grada i pjesmu Sinana Sakića – Rekla si mi da me voliš. Kao što smo i naveli rezultat je bio neriješen 6-6 ali žiri je jednoglasnom odlukom odlučio da Adnan Nezirov ide Direktno dok je Mirza otišao u baraž, ali nije bilo sumnje da će nešto krenuti po zlu. Mi našem Mirzi, ali i ostalim takmičarima iz BiH a ima ih 5, želimo svu sreću u FINALU i podržimo naše favorite, ekipa INFOSVIJET.NET za svog favorita izabrala je MIRZU DELIĆA kojeg pratimo i podržavamo još od prošle godine. SRETNO SVIMA

Mehmedovic Muradif  INFOSVIJET

Back to top button