TRAGEDIJA U LONDONU Poziv mladog para prije smrti: “Nikada vas više neću zagrliti”

Foto: Instagram
MLADI talijanski par, Gloria Trevisan i Marco Gottardi, zatočeni u požaru u londonskoj zgradi uputili su posljednje tužne pozive svojim obiteljima.
Par se nalazio na 23. katu zgrade kada je izbio požar u kojem je poginulo najmanje 30 ljudi. Trevisan i Gottardi (27) odmah su nazvali roditelje, kojima su rekli da vide vatru kako se širi stubištem prema njima.
“Nije pošteno. Ne želim umrijeti”
“Toliko mi je žao što vas više nikada neću zagrliti”, rekla je Trevisan svome ocu Lorisu, koji je razgovarao s novinarima La Repubblice.
“Imala sam cijeli život pred sobom. Nije pošteno. Ne želim umrijeti. Htjela sam ti pomoći, zahvaliti za sve što si za mene učinio. Sada idem u raj, pomoći ću ti od tamo”, rekla je Trevisan u potresnom pozivu.
Poziv je prekinut oko 3 sata ujutro, a očajni otac nakon toga je oko stotinu puta bezuspješno pokušao nazvati kćer.
“Bili smo na vezi do posljednjeg trenutka”
Gottardi je također nazvao svoje roditelje: “U prvom pozivu nam je Marco rekao da ne brinemo, da je sve pod kontrolom. Vjerojatno nas je želio smiriti”, rekao je za Il Mattino di Padova njegov otac Giannino.
“Ali u drugom pozivu – ne mogu to izbiti iz glave – rekao je da je sve puno dima. Bili smo na vezi do posljednjeg trenutka, kada nam je rekao da je situacija hitna”, izjavio je otac.
“Veza se prekinula i od tada nismo ništa čuli o njemu. Više se nije javljao na telefon”, rekao je Gottardi.
index.hr
Back to top button