Kakav šmekerski nastup! Mirza Delić je osoba koja plijeni harizmom, takvog učesnika GRAND nije imao do sada.

Mirza Delić iz Lukavca kod Tuzle, večeras je završio nastup u polufinalu i odradio ono što je bilo u njegovim rukama. Plasirao se u FINALE Zvezda Granda, sada je sve u našim rukama.

Momak koji plijeni harizmom i pristojnim ponašanjem večeras je za protivnika imao velikog prijatelja iz Bihaća, Adnan Nezirova. Žiri nije mogao vjerovati da je Saša mogao da ovakav duel sastavi ali nisu imalu druge jedan je morao ići direktno a to je bio NEZIROV. Mirza se predstavio sa pjesmom od Džeja R – Idi iz mog grada i pjesmom Sinana Sakića – Rekla si mi da me voliš , dok je Adnan pjevao novu pjesmu koju su snimili Aca,Mile i Saša M- Da me je ona volela i Halid Bešlić – Neću,neću dijamante. Toliko su bili dobri da žiri nije imao druge nego da Adnan puste direktno, a našeg Mirzu, našeg glavnog favorita iz baraža, ali to ne mjenja ništa.

Mi našem Mirzi u ime našeg portala, koji ga podržava i prati od početka a tako će i da nastavi, želimo svu sreću u nastavku karijere , i da napomenemo da Mirza nastupa pod brojem 11. u velikom finalu koje će se održati u srijedu u Beogradu.

SRETNO MIRZA,DO POBJEDE! 

Mehmedovic M – INFOSVIJET

Back to top button