Aida Marconi iz Zenice najavljuje nove HITOVE, uskoro nova pjesma pod nazivom TRON, ali i druge dvije!

Aida Marconi je rođena  u Zenici, a za one koji eventualno ne znaju reći ćemo kako je riječ o ovdašnjoj reperki i stand up komičarki, koja sve više oduševljava svoju publiku, kako na lokalnoj razini tako sve većim dijelom i na širim sferama.

Do sada je izdala mnogo pjesama ali kako izjavljuje za naš portal sada sprema nešto novo, jedan je izdala skoro a sada sprema nova tri HITA, koja ćete uskoro moći da poslušate. Nedavno je izdala pjesmu sa SKANKDAFAKOM i opet najavljuje saradnju s istim.

Danas, kada bosansko-hercegovačkom muzičkom scenom vlada totalni šund u vidu turbo-folkomanije, pravi dragulji i rijetkost su osobe poput mlade Zeničanke – Aide Marconi, nadarene i svestrane muzičarke i komičarke koja je pronašla svoj vlastiti izraz i put u komunikaciji s’ publikom te joj ponudila svoju jedinstvenost i originalnost, od iste objeručke prihvaćenu, sve popularniju i sve više traženu.

Dakle, uskoro očekujte nove pjesme Aida nam je otkrila s kim ih radi i njihove nazive :

Mic Flow – Maskirana
Skankdafaka – Opasna
Gliša – Tron 

Mi Aidi u ime našeg portala želimo svu sreću u nastavku karijere i da nastavi da se bori i trudi za svoje mjesto u ovima vodama i u ovakvom stilu muzike.

 

INFOSVIJET

Back to top button