Šokantan obrt jezivog zločina u Sjenici: Muž i žena ubili i zapalili njenog švalera?

Sumnja se da su njih dvoje potom pobegli u Nemačku gde je Senad živeo i radio poslednjih godina

Anel Papic
Foto: Facebook/Papic Anel, Pixabay

Za Senadom Muhovićem i njegovom ženom Muberom raspisana je poternica zbog sumnje da su u petak ubili njenog ljubavnika Anela Papića (32). Njih dvoje su Anela namamili da dođe do sela Ponorac kod Sjenice,  a zatim ga na smrt pretukli kamenom i zapalili. Sumnja se da su njih dvoje potom pobegli u Nemačku gde je Senad živeo i radio poslednjih godina.

Izvor “Informera” iz istrage otkriva da Muhovići nisu imali pomagače.

– Istraga je još u toku, ekipa forenzičara iz Beograda obavila je detaljan uviđaj. Svi tragovi sa mesta ubistva su izlovani i poslati na obradu. Anel je najverovatnije ubijen kamenom koji je pronađen u njegovom automobilu, u blizini mesta zločina – rekao je sagovornik.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Neposredno pre ubistva Anel je dobio poruku sa Muberinog telefona sa kojom se godinama viđao. Tamo je pisalo gde da se nađu, ali će istraga pokazati da li je tu poruku poslala ona ili njen muž.

– Nedostaje nam još taj detalj. Ta informacija je veoma značajna, jer bi to do kraja rasvetlilo da li je Mubera svojevoljno ili pod prisilom bila umešana u zločin. Naime, ne odbacuje se mogućnost da je Senad poslao poruku sa njenog broja kada je saznao da ga supruga vara sa Anelom, a onda nju ucenio i prislio da mu pomogne u ubistvu – dodaje izvor.

Anelov otac Ahmo Papić je uveren da je Senad ubio njegovog sina.

– Znao sam da se tajno viđa sa tom ženom i više puta sam ga molio da raskine tu vezu, da se posveti svojoj supruzi i deci, ali Anel me nije poslušao i sada mu je ljubavnica došla glave. Ta Mubera ga je namamila da dođe u Šumarak kod Ponorca, ali ne znam da li je to htela ili je bila primorana – kaže Ahmo.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Supružnici su zajedno sa decom napustili Srbiju nekoliko sati posle ubistva.

Anel je sahranjen juče na groblju u selu Ponorac.

(Telegraf.rs / Informer)

Back to top button