Evo šta Adnan, Armin, Damir i Mirza kažu uoči finala „Zvezde Granda“!

Uvečerašnjem finalu „Zvezda Granda“ bit će izabrana dva pobjednika: pobjednik po odluci stručnog žirija i pobjednik po glasovima publike.

Večeras će se za pobjedu boriti i četiri Bosanca. Pod rednim brojem jedan nastupit će Adnan Nezirov, sa brojem pet u rukama bit će Armin Dedić. Deveti finalista je Damir Džakić, dok će pod brojem 11 nastupati Mirza Delić.

Evo šta su Bosanci – finalisti izjavili za www.expressmag.ba uoči večerašnjeg finalnog takmičenja.

finale-nezirov

-Mi smo već sve napravili. Ništa pretjerano ne očekujem. A, bilo bi glupo da i ja, kao i svi ostali finalisti, ne želim pobjedu. Toliko ljudi nam se javlja, svi nas vole da to to već veliki uspjeh. Što se tiče onih prognoza da se baš meni najviše „smiješi“ pobjeda, vjerujte da se ne obazirem puno na takve komentare. Ali svašta se može desiti – priča za „Express“ ADNAN NEZIROV.

finale-damir-dzakic

Što se mene tiče za sebe sam već pobjednik! Ovo je veliki uspjeh za mene.Večeras očekujem dobru zabavu, dobro druženje… I šta god da bude, ja sam prezadovoljan – kazao nam je DAMIR DŽAKIĆ.

finale-mirza-delic

Iskreno… ne očekujem pobjedu. Kandidati su svi jako dobr. Šta god bude ja sam presretan i sa ovim što sam do sada postigao – iskren je MIRZA DELIĆ.

finale-armin-dedic

Baš kao i svi, i ja se nadam pobjedi. Vidjet ćemo šta će se desiti večeras – govori ARMIN DEDIĆ.

Expressmag.ba

Back to top button