3 poteza koje ne smijemo raditi ispred svog partnera

Opustiti se i biti ono što jesi ispred voljene osobe jedna je od najboljih stvari u vezi. No, čak i kada se naviknete jedno na drugoga, postoje određeni potezi koje ne bismo trebali raditi ispred svog partnera

Naše riječi imaju veliku moć, zato pazite što govorite pred svojim partnerom (Foto: Thinkstock)

Naše riječi imaju veliku moć, zato pazite što govorite pred svojim partnerom (Foto: Thinkstock)

1. Omalovažavati se
Budimo iskreni, svi volimo primati komplimente. Ali, ponekad ne dobivamopotrebnu afirmaciju, odnosno komplimente koji su nam potrebni kako bismo se osjećali dobro. Stoga ih nastojimo ”upecati”, a jedan od načina je upravo kroz omalovažavanje sebe.Kada stalno govorimo negativne stvari o sebi, prije ili kasnije, naš partner će ih početi doživljavati kao potpunu istinu, bez obzira je li to istina ili nije. A i vi ćete također kroz neko vrijeme biti potpuno uvjereni u to. Samouvjerena žena je daleko više privlačnija nego ona koja sebe ne poštuje. Zato neka vaši komentari o sebi budu samo pozitivni i optimistični.

“Muškarac uvijek cijeni odlučnu i samouvjerenu ženu.

2. Sumnjati u sebe
Žene su često (nepravedno) kritizirane da su neodlučne. Iako je potpuno u redu biti nesiguran u vezi nekih stvari, nagla promjena mišljenja u vezi važnih životnih stvari najčešće i nije dobra stvar.

Izbjegavajte nagle odluke i dajte si vremena da dobro razmislite o donešenoj odluci kako ne biste došli u iskušenje da je opet promijenite. Ne bojte se stajati iza svojih odluka.3. Ne kritizirati njegovu muškost
Možda vaš voljeni muškarac nije najspretniji u poslovima koje treba obaviti u kući ili nije dovoljno fizički jak. To ne znači da ga na to morate podsjećati. Štoviše, takve šale na njegov račun mogu napraviti više štete nego koristi i poljuljati njegovo samopouzdanje. Naše riječi imaju veliku moć, a one lijepe riječi i komentari dugoročno mogu sačuvati brak.

dnevnik.hr

Back to top button