Selo u Srbiji obavijeno tamom: U istom mestu gde je krvnik ubio Anđelinu (3) i Draganu (47), danas su pronađena dva mrtva lovca!

Meštani Veternice ni godinu dana od surovog zločina ne mogu mirno da spavaju zbog nove tragedije koja je zadesila to selo

Vladica Rajkovic, Andjela, Lovac
Foto-ilustracija: pixabay.com, Privatna arhiva, Telegraf

Vratarnici kod Zaječara gde je prošle godine Vladica Rajković (29) silovao i ubio trogodišnju Anđelinu Stefanovićdva lovca su danas pronađena mrtva.

Jedan lovac je bio u lovu, čekajući da naiđe divljač, a njegov kolega je video da ga nema i krenuo da ga traži.U jednom trenutku zatekao je telo tog čoveka. Muškarac je, pretpostavlja se, bio pod tolikim stresom zbog prizora da je umro.

Uviđaj će pokazati da li je reč o ubistvu. Osim ovog zločina, Vratarnica je javnosti poznata po još jednom krvavom činu.

 

Foto: Privatna arhiva, novosti.rs, Telegraf

Foto: Privatna arhiva, novosti.rs, Telegraf

Podsetimo, prošle godine je Vladica Rajković iz Vratarnice odveo sa dečjeg rođendana i nedaleko od kuće silovao, a zatim i ubio udarcem kamenom u trogodišnju Anđelinu Stefanović. Nakon što se presvukao i oprao krv sa sebe, vratio se na slavlje kao da se ništa nije dogodilo.

Posle nekoliko dana policija ga je uhapsila, a u međuvremenu je otkriveno i da je Rajković zadavio Draganu Stanković (46) iz istog mesta, a potom je bacio u Timok.

Rajkovića je tužilaštvo teretilo za tri krivična dela, i to teško ubistvo i silovanje Anđeline Stefanović (3) i za ubistvo Dragane Stanković (47).

On je osuđen na 40 godina zatvora. Prilikom izricanja presude nije pokazao ni trunku kajanja.

 

(Telegraf.rs)