Aca Lukas našao novu djevojku: Duplo je mlađa od njega, a evo i kako izgleda! (FOTO)

Crnka, nepoznata javnosti, s tetovažom na ruci uspjela je da osvoji srce Ace Lukasa, koji je prije samo dva dana objavio da se razvodi od supruge Sonje Vuksanović, s kojom ima kćerku Viktoriju, a koja ga je, navodno, varala. Ekipa “Blica“ popularnog srbijanskog folkera zatekla je kako razmjenjuje nježnosti na Zlatiboru u jednom od lokalnih kafića, i to u velikom društvu. Njih dvoje su, kako se može i vidjeti na fotografijama, bili veoma bliski.

Aca Lukas našao novu djevojku: Duplo je mlađa od njega, a evo i kako izgleda! (FOTO)

Lukas nije izgledao kao neko ko je emotivno povrijeđen, već je novu partnericu nježno ljubio u glavu, ne ispuštajući je iz zagrljala i izgledao je izuzetno zaljubljeno. Ona je pored njega sve vrijeme uživala, kikotala se i nisu se razdvajali do ranih jutarnjih sati.

 

Inače, Aca i njegova nova djevojka došli su na Zlatibor zajedno njegovim kolima i smjestili se u kafić. Aca je pitao da li su tu mediji jer ne želi da ga neko slika. Nekoliko minuta kasnije otišli su po cigarete. U kafiću su sjedili dva sata i dva puta otišli do apartmana koji je smješten iznad lokala. Nakon predaha, otišli su klub u kojem je Lukas nastupao.

 

Aca je cijelu večer pjevao novoj djevojci, kojoj je posvetio i pjesmu “Baj pas“. U trenutku kada je išao stih: “Taj mali crni vrag“, okrenuo se njoj i zapjevao, a ona je ponosno namignula. Inače, sve vrijeme je stajala ispred njegove bine.

 

Nakon nastupa njih dvoje ostali su da prespavaju na Zlatiboru.

 

Kada se Lukas vrati u Beograd, čeka ga bitka sa sada već bivšom suprugom Sonjom oko podjele imovine i novca jer, kako je “Blic“ saznao, on nema namjeru da supruzi ostavi nijedan dinar.

 

Lukas se, također, plaši se da će Sonja igrati na kartu starateljstva nad šestogodišnjom kćerkom Viktorijom, te mu zabraniti da je viđa.

 

Danima se pisalo o nevjerstvu Sonje Vuksanović, koja je Lukasa, navodno, varala s Markom Jarićem, a čim se o tome saznalo, ona je pobjegla van zemlje.

 

Podsjećamo, Aca je u srijedu uvečer riješio da stavi tačku na buran sedmogodišnji brak, kada je ženu o tome obavijestio postom na Instagramu.

(Blic)

Back to top button