Azira gledala u kašike i otkrila: Mirza Delić neka odmah “batali” estradu

Azira gledala u kašike i otkrila: Mirza Delić neka odmah

Foto: Agencije

Azira je pogledala u budućnost i Mirzi Deliću,učesniku Zvezda Granda koji, kaže ona, ima mekan karakter i najvažniji mu je njegov dom. Popustljiv je po pitanju posla, a tvrdoglav i uporan po pitanju braka. Osjetljiv je i suosjećajan.

– Kašike mu pokazuju stabilan brak. A najsretniji je kada je u svom domu i to kada se povuče a onda je u duši ranjiv i emotivan, kao da treperi. Često pada pod uticaj svoje supruge i okoline. Blage je naravi i sve završava na fin način. Pronicljiv je, dobrog pamćenja i energije i voli da živi u svijetu prošlosti. Jak je i odlučan, fleksibilan i emotivan, suosjećajan i voli nekada da mašta i da živi u iluzijama. Kada doživi neuspjeh sažalijeva sam sebe. Imaće problema sa osjetljivošću na lijekove ili, ne daj Bože, anesteziju i probleme sa stopalima jer prva mu kašika pokazuje zdravstvene probleme.

-On je uspješan u obiteljskom životu i ljubavi. Više voli stare prijatelje i ne voli biti sa poznatim ljudima nego sa nepoznatima jer se tada osjeća sigurnije. Ljubazan je, pouzdan, vjeran i iskren. A kao radnik lukav i dobar. Voli staviti otvorene karte na sto zbog samopoštovanja i voli se družiti. Vjeran je partner, organizovan, vrijedan i uvijek kada vam je potrebna njegova pomoć odaziva se. Sedma kašika mu pokazuje probleme u muzičkoj karijeri pa bi bilo najbolje da izbjegne ovaj posao kojim se želi baviti.

 

Autor: Express.ba

Back to top button