Dino Merlin i Jelena Karleuša snimaju duet?

Dino Merlin i Jelena Karleuša snimaju duet?

Srbijanska pop- folk diva i članica i dalje popularnog takmičenja “Zvezde Granda” Jelena Karleuša i dalje ruši predrasude u svakom smislu, što u emisijama, što na svojim nastupima, što ljubitelje njene muzike, lika i djela  drži budne dvadesetčetiri sata, piše Express magazin.

Uporedo sa snimanjem novih emisija u pomenutom serijalu Karleuša priprema i novi album, koji će prema najavama opet pomjeriti granice i maksimalno skrenuti pažnju na njenu pojavu.

– Bit će to sigurno nešto neuobičajeno i nešto što od Jelene njeni obožavaoci nisu očekivali. Znate da je uvijek voljela eksperimentisati sa muzičkim stilovima i izvođenjima i da joj je to s druge strane uvijek išlo od ruke. Njena publika to voli, cijeni njen rad i uvijek priželjkuju nešto novo i nešto neviđeno na našim prostorima. Kada kažem na našim prostorima, mislim na granice i zemlje bivše Jugoslavije gdje Jelena kotira jako dobro, kao što j sluča i sa Amerikom, Švicarskom, Njemačkom i drugim inozemnim zemljama – kaže nam Jelenin blizak saradnik, koji o koncepciji albuma nije mogao pretjerano govoriti, budući da Karleuša želi da to kao i uvijek bude iznenađenje.

Zanimalo nas je da li će se na Karleušinom novom albumu, kao autor neke od kompozicija ili izvođač pojaviti najpoznatiji bh. kantautor Dino Merlin, budući da je u medijima prethodnim mjeseci bilo govora o tome, no izgleda da će duet ili autorska pjesma sa Merlinom još pričekati.

Kompletan tekst na ovom linku.

Autor: Express magazin

Back to top button