Oglasio se Armin Dedić nakon velikog finala „Zvezda Granda“

Završena je 11. sezone “Zvezda Granda”, koja je još se jednom pokazalo i dokazalo da je Bosna i Hercegovina pravi rasadnik muzičkih talenata. Među top 5 pjevača iz regiona našla su se dvojica pjevača iz BiH. Armin Dedić iz Srebrenika osvojio je drugo, dok je Adnan Nezirov zauzeo četvrto mjesto. Nakon što su se strasti i emocije stišale,oglasio se Dedić na svom Facebook profilu i zahvalio se fanovima:

 

“Eh dragi moji, utisci su se polako slegli. Čestitam svojim prijateljima, Aleksi i Risteu na zasluženoj pobjedi.
Mi idemo dalje! Ne znam odakle bih počeo… Dao sam sve od sebe, uložio mnogo, i isplatilo se! Imao sam ogroman broj glasova, iako je Bosna imala mnogo finalista. I hvala vam na tome!!!
Moram da se zahvalim i svojim najmilijima, porodici, svom tetku, kojeg svi vrlo dobro znate. On je bio tu svo ovo vrijeme, odrekao se svega i svačega da bi mene mogao izgurati kroz ovo takmičenje. Ogromno hvala i prije svega velikom čovjeku, mojoj zvijezdi na nebu, Mariji Šerifović, koja mi je dala bezuslovnu podršku u svemu!
Društvene mreže su mi preplavljene od poruka, pokušat ću da odgovorim svima koliko je to moguće. Nadam se da vam se svidio moj nastup u finalu i da ste Vi zadovoljni kao što sam i ja.
Treba mi još neko vrijeme da se to sve slegne kako treba. Sve vas od srca pozdravljam i nadam se da ću Vas uskoro počastiti svojom prvom pjesmom. Još sam u dilemi da li će to biti neka balada ili pjesma bržeg tempa… A možda bude i neki duet… Ko zna.
Uživajte i pratite moj rad!
Voli Vas vaš Armin! ❤”

Izvor:Infosvijet.net

Back to top button