SRPSKA ESTRADA U ŠOKU: Pobjednik Zvezda Granda UHAPŠEN U EGIPTU!

Grandov pjevač Mirza Selimović zamalo da fasuje ozbiljnu robiju u egipatskom zatvoru jer je htio da prošvercuje žive korale, što je zakonom zabranjeno, saznaje Pink.rs od dobro obaviještenog izvora.

SRPSKA ESTRADA U ŠOKU: Pobjednik Zvezda Granda UHAPŠEN U EGIPTU! (FOTO)

– Mirza je sa djevojkom Jelenom Knežić opušteno krenuo da napusti aerodromsku zgradu, a kada je došao do carine doživio je pravi šok, jer su ga policajci provalili i odmah priveli na informativni razgovor – kaže naš izvor i dodaje:

 

Sve se to dogodilo zbog korala koji su zakonom zabranjeni da se iznose iz zemlje. Mirza je stavio korale u kofer, i htio je da ih prošvercuje, a onda ga je policija razotkrila i tu nastaje pakao. Višesatna ispitivanja i provjeravanja Mirzi su oduzeli pola života. Korali su mu odmah oduzeti, a kada je stigla depeša iz Beograda da je čist, policija ga je pustila – završava naš izvor.

 

Ipak, sve se dobro završilo, pjevač nije platio nikakvu novčanu kaznu koja je za ovu vrstu šverca izuzetno visoka i ogromna, a pošto je propustio let, Selimović je morao da sačeka novi kako bi se vratio kući i zaboravi ovu ružnu avanturu.

(Pink.rs)

Back to top button