Maja Marijana: Nisam žena za jednu noć

Pjevačica Maja Marijana izgleda tako lijepo i mladelački da niko ko ne poznaje njenu privatnost ne bi povjeravao da ima kćerku od 20 godina.

– Hvala na komplimentima, a inače imam dvije ćerke. Jednu od 20 i jednu od 15 godina. Šta ću kad sam se mlada zaljubljivala i udavala. Starija kćerka Anđela završava prvu godinu na Mašinskom fakultetu, a mlađa Milica upisuje prvu godinu srednje škole. Za sada ne iskazuju želju da se bave pjevanjem, mada su im, pored mene, i očevi uvijek, a i sada su bliski sa estradom. Doduše, Milica ipak ima dodirne tačke s muzikom, igra hip hop i osvaja prve nagrade za solo tačke. Pošto su obje odrasle, skoro da ih sada doživljavam kao drugarice i uvijek se lijepo družimo. Idemo zajedno na ljetovanje i one, ustvari, najviše vole da idu sa mnom, ne bi da se odvajaju. I ovog ljeta ćemo bar deset dana da odemo negdje zajedno na more – rekla nam je Maja koja ovih dana promoviše novu pjesmu pod nazivom „Vikend devojka“.

– Nisam ja vikend djevojka, nema to veze sa mnom. Nisam žena za jednu noć. Pjesma je namijenjena ovim momcima što vole da mijenjaju djevojke, dosadno im, pa idu po abecedi… Pjesma za sada sjajno prolazi, već je postala ljetnji hit. A u septembru planiram da izbacim još jednu pjesmu, koja je već gotova i isto ju je kao i „Vikend devojku“ radio Igor Plemić. On je jedan mladi momak koji je dosada radio rep i hip-hop, a sada sarađuje i sa mnom. Nov je, drugačiji i baš mi se dopada kako mi je uradio ove pjesme. Uvijek je dobra saradnja između ljudi iz različitih muzičkih pravaca, interesantno to bude – kaže Maja.

expressmag

Back to top button