NASTAVAK SAPUNICE: Atraktivna brineta se zbog Lukasa razvodi od muža!

Branislava je ostavila supruga onog trenutka kada je shvatila koliko je zaljubljena u folkera i da bi ta veza mogla da potraje. Atraktivna crnka koju je pjevač prošetao na Zlatiboru pala je na njegov šarm, a ono što malo ko zna jeste da je ona udata. Branislava je ostavila muža kada je uplovila u vezu sa Acom.

NASTAVAK SAPUNICE: Atraktivna brineta se zbog Lukasa razvodi od muža!

– Kada ste uslikali Acu sa novom djevojkom na Zlatiboru, mnogi su se iznenadili. Niko nije pretpostavio da će on tako brzo da nađe novu. Međutim, vidi se da su baš zaljubljeni, a vjerujem da sve zanima ko je atraktivna crnka i čime se bavi. Ono što znam jeste da se zove Branislava i da je porijeklom iz Loznice. Udata je već nekoliko godina, a sa mužem je živjela u Crnoj Gori. Upoznala je Acu sasvim slučajno, a oboje su odmah shvatili da njihov odnos neće biti samo prijateljski. Kada su uplovili u vezu, ona je imala veliki problem šta da radi. Ipak, shvatila je da veza može da potraje i zato je donijela odluku da ostavi muža. Sve to se desilo prije nekoliko dana – kaže za „Blic” izvor koji je upućen u cijelu priču i dodaje da suprug Acine nove djevojke nije znao zbog koga ga ostavlja.

 

– Kada su se razišli, ona mu nije rekla da ga ostavlja zbog Lukasa, a njemu nešto tako nije ni padalo na pamet. Tek kada je u medijima objavljeno da Lukas ima novu djevojku i njena slika, on je saznao zbog koga ga je ostavila.

 

Kako dalje saznajemo, Lukas se od nove partnerke ne odvaja. Po cijeli dan su zajedno, on je vodi sa sobom gdje god da krene. Svi koji su ih vidjeli u posljednjih nekoliko dana kažu da djeluju baš zaljubljeno i da Lukas odavno nije bio ovoliko srećan.

(Alo.rs)

mgid.com, 289198, DIRECT, d4c29acad76ce94f