POPOVIĆ PRED RAZVODOM ĆE ZAVRŠITI U BOLNICI, BEKUTA ĆE POBIJEDITI TEŠKU BOLEST

Proročica Azira nastavlja „gledati u kašike“ poznatim ličnostima. Ovaj put na njenom „tapetu“ se našao direktor „Grand“ produkcije Saša Popović i folk pjevačica Ana Bekuta. Za Sašu je potvrdila da je čovjek kojem su u životu najbitniji poslovi, odnosno ono od čega najviše zarađuje.

Prizemljen karakter

azira-prorocanstva

On je stabilnog karaktera koji ne voli promjene. I sve što radi i voli, i čini polako i sigurno. Saša uživa i cijeni prizemljene užitke i to koji su nasigurno. On izuzetno cijeni svoju imovinu koju je stekao, ima divan osjećaj za posjedovanje i to mu je jedan od osnovnih kriterija u životu. Kao osoba ima blag autoritet i smiren temperament i kada je sklon melankoliji. On izbjegava pod svaku cijenu sukobe i prihvaća kompromisnu situaciju, što je u njegovom skladu da treba uživati u životu iako su njegova uživanja prizemljenog karaktera. Ne teži nekim uzvišenim idealima. Prva i peta kašike mu pokazuju probleme koje će imati sa ženom sa kojom živi, naravno koje će prevazići – proriče Azira.

azira-sasa

Kaže da Popović ima smisla za estetiku, a brzina mu je stran pojam. Spor je i dosljedan u svom hedonizmu (jelu, piću i sl.).

On je fleksibilan i u potpunosti odgovara svom karakteru, a često se prilagođava i kroz prilagođavanje postaje skroz stabilan. Saša je pun energičnog entuzijazma i da ne bi bio lijen često je motiviran akcijom. Kao osoba zna biti nagao i nezgodan ali i iskren je mudar i srčan te živi u obilju. Kašike mu pokazuju ogromnu nafaku. Poprilično je pričljiv i intelektualno radoznao. Zbog svoje iskrenosti ponekad se protumači kao neuljudan, ali kod drugih ljudi izaziva poštovanje i divljenje. Saša je nezavisan, pametan, otvoren i iskren, s kim je prijatelj zaista je prijatelj, ali on zna u sebi da sakrije i lukavstvo.  Po prirodi je živahan, popularan, mentalno uvijek budan, ima bogat fond riječi kao sagovornik, veliki je optimista što je i doprinijelo da postigne sve što je želio u životu. U duši je veseo i duhovit i tu se krije njegova privlačnost da drugi žele biti prijatelji sa njim. Nije materijalist i spreman je dati podršku i dobro nasavjetovati. Izdržljiv je, sposoban, kocentriran i odan. Prva kašika mu pokazuje da će imati zdravstvenih problema, moguće malo i da legne na kliniku – priča nam Azira ono što je vidjela u kašikama.

Za Anu Bekutu kaže da ima diskretan karatker te da je prefinjenog ukusa. Analitičar je odličan a pristup života joj je i previše kritički zbog čega zna sama sebi oduzeti samopouzdanje i zadovoljstvo življenja.

azira-bekuta

-Kroz ovo često sebe zna dovesti u začarani krug i vrtiti se dok joj nebitne stvari izmiču iz ruku. Svoj razvijen intelekt zna korisno upotrijebiti u životu, ali ga zna i razasipati jer gubi vrijeme na nepotrebnim i nevažnim sitnicama. Kao osoba je marljiva, inteligentna, sposobna da zapaža detalje, vrijedna i zna se usmjeriti ka određenom cilju i ne zamara se suvišnim situacijama i postiže do te mjere izvanredne uspjehe da djeluje savršeno. Kao čovjek je veliki radnik, a u duši je perfekcionist. Ana je tiha i ima urođenu diskreciju,oprez i suzdržljivost i uvijek djeluje iz pozadine zato što je pomalo stidljiva. Lijepo se oblači i ima otmjen stil. U duši je jako ranjiva.  Za brakom je kasnila jer je tražila osobu koja joj predstavlja autoritativnu figuru i gledala je uvijek kroz emotivnu prizmu – otkriva Azira.

Kaže da će Ana ostati sa čovjekom sa kojim je sada u emotivnoj vezi, Milutinom Mrkonjićem Mrkom.

Mijenja strategiju

Ostat će zahvaljujući prvenstveno svojoj ljubavi koja je ogromna, naravno sa njene strane. Nju njena marljivost dovodi do uspjeha, bit će još dobrih hitova. Ana je pažljiva i suosjećajna i dobro se snalazi u javnosti. Ona brzo misli i spretna je, popularna, sjajna je i često brilijantna, prilagodljiva, ljubazna, vedra i dobronamjerna. Više voli poklanjati pažnju drugima nego drugi njoj da poklanjaju. Teško je pronalazila prikladnog partnera, prolazila je kroz kratke vezice i na kraju promjenila strategiju. Kroz svoju naivnost zna biti često i iskorištena, a kao osoba sama će se nositi sa svojim problemima nego zatražiti pomoć od drugih. Kašike je opominju stresnih situacija jer tada gubi tlo pod nogama. Prva kašika joj pokazuje zdravstvene probleme koje će uz ljekare, kašike pokazuju, prevazići – prognozirala je ono što u budućnosti čeka Bekutu.

exsspresmag

Back to top button