ZAHTJEVI ZA KONCERTE: Brena i Ceca traže vodu, Karleuša papagaja!

Dok svjetske zvijezde imaju nerealne zahtjeve na svojim rajder-listama, naši pjevači su skromniji. Šaban Šaulić, iako važi za kralja narodne muzike, nema svoj spisak želja, pa tako od organizatora koncerta ne traži ama baš ništa. Minimalne zahtjeve ima i Dragana Mirković, koja u svom bekstejdžu mora da ima samo vodu, baš kao njene kolege iz Leksington benda.

ZAHTJEVI ZA KONCERTE: Brena i Ceca traže vodu, Karleuša papagaja!

A jedna od najskromnijih je i Ceca Ražnatović.

 

– Imam rajder-listu, naravno, to je potpuno prirodna stvar kada se bavite ovakvim poslom. Ali, što se tiče moje lične rajder-liste, da sad ja nešto posebno zahtijevam, isključivo nehlađenu vodu i ništa više –izjavila je nedavno Ceca.

 

Kako bi poslije nastupa povratila snagu, pored osvježenja, Lepa Brena od organizatora traži i voće.

 

– Jednostavno, volim da se najedem svježih voćki. Nema nekog koje posebno preferiram, sve voće je puno vitamina i minerala, tako da mi ni u kom slučaju ne može naškoditi – otkrila je pjevačica.

 

Za razliku od njih, JK je zahtjevnija. On je 2012. privukla veliku pažnju svojim spiskom zahtjeva za nastup na festivalu u Vrnjačkoj Banji. Od organizatora je tražila neprskane jabuke, svjetski poznatu flaširanu vodu, grickalice bez glutena, ali i papagaja. Jelena je i za svoju garderobu imala posebne uslove, pa je tako zahtijevala da soba u kojoj se presvlači nema prozore i da ispred njenih vrata ima obezbijeđen parking. Ali ono što Karleuša uvijek očekuje to je obezbjeđenje.

(Kurir)

Back to top button