Evo šta kaže Lepa Brena na priče da ima rak

Nakon što se danima špekuliralo da Lepa Brena ima probleme sa zdravljem, pjevačica je  rekla da su to čiste gluposti. Pisalo se, naime, da su pjevačici navodno povećani tumorski markeri i da je to jako potreslo cijelu njenu porodicu. Međutim, Brena kaže da o tome nema ni govora i da je sasvim zdrava.

-To su potpune gluposti. Nemam rak, skroz sam zdrava.Svašta pričaju,da sam teško bolesna,ali ništa nije istina – odgovorila je Brena na pitanje kako se trenutno osjeća i jesu li glasine istinite.Brenu su odmah potom uslikali u centru grada kako s prijateljicom uživa u lijepom vremenu. Smjestila se s prijateljicom, odmah su naručile piće, a ubrzo i nargilu. Nije im predstavljalo problem što su se prolaznici okretali za njom, a neki su se čak prišli i slikati. Brena nije skidala osmijeh s lica i sa svima se fotografirala. Ubrzo su joj se pridružili i prijatelji njenih sinova i društvo je satima uživalo u piću – kaže svjedok koji se zatekao na licu mjesta.

Nakon što su popušile nargilu s okusom tropskog voća, Brena je platila račun i dodatno častila konobara. Potom su malo prošetale kroz grad, vratile se do automobila i otišle u nepoznatom smjeru. Inače. Brena je nedavno pričala o traumi koju je doživjela prije sedam godina.

brena-1000x0

– 2010. godine sam imala ozbiljnu operaciju ciste na jajniku. Moj doktor Saša Ljubić mi je rekao da napravim taj zloglasni BRCA test, gdje se pokazalo da imam mutiran gen i da imam velike šanse da dobijem tumor dojke. Tumorski marker koji sam imala tada bio je jako povećan i hitno sam otišla na operaciju. Naravno, šutjela sam o svemu tome, ali moram vam reći da je to bio jako veliki šok za mene – rekla je tada Brena.

Međutim, ona je danas sasvim zdrava. Stefan Živojinović, njen stariji sin, kaže da nema govora o tome da mu je majka bolesna.

 Ona se osjeća fenomenalno. Mediji su napumpali tu priču. Za svoje godine je pravi lav – kaže Stefan.

euroexpermag

Back to top button