NE VOZITE PIJANI Djevojke (16 i 24) u stravičnom video prijenosu vozile, pile i poginule

Foto/screenshot: Instagram

MALO koja ideja je loša kao vožnja automobila u pijanom stanju. Usprkos bezbrojnim istraživanjima koja pokazuju kako se u pijanom stanju drastično produljuje vrijeme reakcije u vožnji, a koncentracija pada, mnogi i dalje sjedaju za volan u alkoholiziranom stanju.

Koliko je vožnja u pijanom stanju opasna, pokazuje i najnoviji slučaj iz Ukrajine. Dvije mlade djevojke Sofia Magerko (16) i njezina prijateljica Daria Medvedeva (24) prenosile su svoju pijanu uživo na Instagramu.

Upozorenje – uznemirujuća snimka


Live video koji su djevojke prenosile uživo na Instagramu prikazuje ih kako jure kroz mrkli mrak i potežu iz boce uz glasan smijeh. Daria Medvedeva, koja je upravljala automobilom, izgubila je kontrolu nad vozilom i zabila se u stup. Sofia Magerko preminula je na licu mjesta, a Daria Medvedeva umrla je u kolima hitne pomoći, na putu prema bolnici.

Sofia Magerko je, inače, ranije pobijedila na izboru za Miss u svom rodnom gradu Izyumu u istočnoj Ukrajini.

Tragedije uživo na društvenim mrežama

Radi se o još jednom u nizu tragičnih događaja koji su prenošeni uživo na društvenim mrežama. U travnju je Amerikanac Steve Stephens uživo na Facebooku prenosio kako ubija 74-godišnjeg Roberta Godwina, a prošlog je mjeseca mladi par iz Finske uživo na Facebooku prenosio vožnju u pijanom stanju koja je završila nesrećom u kojoj su oboje poginuli.

index.hr

Back to top button