Babo, babo, pomozi mi, izvuci me! Dječak upao u bunar od 25 metara, djevojčica u septičku jamu, a onda je uslijedilo dramatično spašavanje !

 Babo, babo, pomozi mi, izvuci me! Dječak upao u bunar od 25 metara, djevojčica u septičku jamu, a onda je uslijedilo dramatično spašavanje

Babo, babo, pomozi mi, izvuci me, ponavljao je sedmogodišnji dječak iz Tučenika kraj Vrbovca, koji je u ponedjeljak, loveći susjedova zeca, propao u bunar dubok oko 25 metara. Začudo, iz bunara je izašao s jednom ogrebotinom i masnicom na nozi.

 

Nakon dva dana provedena u bolnici pustili su ga na kućnu njegu.

– Lovili smo zeca. Vidio sam da stoji na daskama, skočio sam za njim i odjednom smo oba propali. Ne znam koliko sam padao, ali na dnu je bio veliki mrak i ništa se nije moglo vidjeti – prepričava hrabri dječak i dodaje kako ga ni u jednom trenutku nije bilo strah. Njegova mama nam je rekla da se nikada tamo ne igraju, ali tog dana sve se tako posložilo kao da se moralo dogoditi.

Sreće je imala i dvogodišnjakinja iz Dunjkovca u Međimurju. Ona je, igrajući se, pala u septičku jamu. Spasili su je susjedi koji su čuli njezin vrisak. Kako piše list Međimurje, presudila je prisebnost Željka Treska zvanog Oleg, koji je to popodne krenuo obrati stablo višanja.
Autor: Avaz.ba
Back to top button