IBRO BUBLIN OBARA REKORDE! Novi HIT pod nazivom ”LUČE” je pjesma koja će već posle prvog slušanja osvojiti vaša srca. Poslušajte i vi.

Pobjednik 10.sezone najpopularnijeg show takmičenja u regionu ”Zvezde Granda”,  mladi Ibro Bublin, od svoje prve pojave oduševio sve gledaoce tog takmičenja. Ostvario je rutinsku pobjedu, a sada nakon svoje prve pjeme izdao je i svoju drugu pjesmu pod nazivom ”LUČE” i pravi je ljetni HIT.

Hit koji je objavio pobjednik  najpopularnijeg show takmičenja u regionu iz dana u dan bilježi veliki porast, a svo vrijeme  je prvi na listama  gledanosti na Youtube-u u Srbiji, Bosni i Hercegovini i šire.

Kako izjavljuje za naš portal Ibro kaže da je prezadovoljan pjesmom i kako je prihvaćena kod publike. Pozivi stižu sa svih strana, a svakodnevno dobija pohvale za pjesmu i na društvenim mrežama. Trudi se, koliko mu vrijeme dozvoljava da se zahvali ljudima. Posla kaže ima na pretek i sada sa ovim HITOM ne sumnjamo da će potražnja za ovim mladim momkom biti još veća.

Kako izgleda euforija oko Ibre, govori i podatak da je svaki njegov nastup ispunjen do posljednjeg mjesta.

Drugu pjesmu u karijeri popularnom “Ibri Bublinu” uradio je trenutno jedan od najtraženijih kompozitora Saško Nikolić, dok je tekst povjeren čuvenom Stevi Simeunoviću Ibro je  svojim glasovnim mogućnostima još jednom pokazao zašto je ubjedljivo pobijedio u popularnom takmičenju Zvezde Granda.

Poslušajte pjesmu “LUČE”, koja će već posle prvog slušanja osvojiti vaša srca:

Mehmedović M. INFOVIJET

Back to top button