ŠOKANTNO: Tea Tairović otkriva sve o AFERI SA ŠABANOM ŠAULIĆEM!

Bilo je za očekivati, priča nam mlada pjevačica Tea Tairović, da će nakon što je sa Šabanom Šauićem snimila duet „Otkad tebe znam“, krenuti priče po kojima su njih dvoje u vezi!

Kada je „Express“ prvi, još prije nešto manje od mjesec dana najavio duet, ona nam je kroz smijeh kazala kako se ne trebamo iznenaditi ako je, po objavljivanju pjesme, ne počnu dovoditi u vezu sa „kraljem folka“. Obistinile su se njene najave…

Posljednjih dana beogradska estrada bruji o tome kako je, navodno, Šabanova supruga Gordana „pobijesnila“ kada je čula da je snimio pjesmu sa Teom. Do njene su došle priče kako mu je ona nova ljubavnica, te da je zbog njen ostavio Ivonu Negovanović Cucu, također pjevačicu, o čijoj se aferi sa Šaulićem dugo pisalo.

Navodno, veza između njih dvoje je krenula onda kada se Tairović takmičila u „Zvezdama Granda“. Tada je Šaban bio jedan od članova žirija.

Ruku na srce… Tea je od starta privlačila pažnju kako žirija, tako i produkcije ali i gledalaca. Svojim atraktivnim izgledom nikoga nije ostavljala ravnodušnim… Odlučna u namjeri da estrada bude njen posao u budućnosti, profesionalno se okrenula tom poslu, uzimala časove pjevanja… pa danas zvuči više nego perfektno.

Još tada je, navodno, Šaulić urgirao sa ostalim kolegama iz žirija da obrate pažnju na Teu, da je ne kritikuju i daju joj šansu da daleko dogura jer će, tvrdio je on, biti jedna od najtraženijih pjevačica u „Grandu“.

tea-profi88

Bez obzira na to je li Šaban to tražio ili ne od ostalih u žiriju, ova atraktivna pjevačica brzo se izborila za odličan status u „Grandu“. Trenutno je jedna i od najtraženijih iz „jata“ Saše Popovića.

No, ako je dobra za produkciju, nimalo se, kako se priča, nije svidjela Gordani Šaulić. Ona je Šauliću po povratku sa jednog nastupa, kada je čula da je snimio duet, napravila scenu u četiri sata poslije ponoći.

Govorila mu je da bi se trebao sramiti svojih godina, da se treba smiriti i prestati da ih sramoti, posebno djecu, jer mu nakon Cuce ne priliči još jedna afera sa mladom pjevačicom. Pokušao ju je ubijediti u suprotno ali Goca nije popuštala…

No, s druge strane, od izvora jako bliskog porodici Šaulić koji nas je molio da ostane anoniman, saznajemo da su mu takvu priču samo „napakovali“ jer je Goca od početka znala za tu saradnju. Pojavile su se i priče da je, samo da bi snimio taj duet, u džep stavio 20.000 eura!

I takve priče Šaulić je porekao. Naime, izjavio je za jedan srbijanski magazin da su mu smiješne priče da je dobio veliku sumu novca samo da bi snimio duet sa Teom.

Uvijek sam pružao podršku mladim pjevačima. Istina, stalno su me povezivai sa atrkativnim mladim pjevačicama, ali šta ću im ja. Nisam dobio novac da bih snimio pjesmu s njom. Još kada se takmičila kazao sam da će postati jako popularna jer za to ima sve predispozicije. To se, evo, i dešava. Kada sam čuo melodiju za tu pjesmu odmah sam prihvatio da je snimim. Bit će to veliki hit, vjerujte – izjavio je on.

tea-profi3

Demantirao je da je njegov brak u krizi. Istu priču ima i atraktivna Tea koja se munjevitom brzinom popela u sami estradni vrh.

Ta priča o razvodu Šabana i Gordane je velika laž! Nije tačno da smo duet snimali u tajnosti. Goca je naravno sve znala i bila je u dogovoru sa mojim menadžerskim timom. Naravno da nemam nikakvu romansu sa Šabanom i to je presmiješno. Čuj, ja rasturam nečiji brak?! Premiješno! Beskrajno sam mu zahvalna na podršci koju mi je poslovno pružio i naš odnos se zasniva isključivo na poslovnoj saradnji – priča nam Tairović.

Odgovara i na prozivke hejtera sa društvenih mreža da je “dobila duet preko kreveta”.

– Do saradnje je došlo tako što ljudi iz mog menadžerskog tima također sarađuju sa Šabanom Šaulićem i tako se rodila zajednička ideja o duetu. Vidim da se mnogi čude što je Šaban baš sa mnom snimo duet. Neko sam ko vrlo profesionalno gradi pjevačku karijeru, a Šaban je zaista velika zvijezda i u meni je prepoznao veliki potencijal. Šta je tu čudno? Nikada ništa nisam imala sa njim i ovo je sigurno posljednji put da komentiram takve gluposti – kaže seksepilna Tea.

I prije dueta sa Šabanom, Tairović je bila primjećena. Nakon „Igračice“ snimila je pjesmu „Nevolja“ koju su joj uradili Jala Brat i Buba Corelli. Zahvaljujući i to pjesmi, a posebno sada duetu sa Šaulićem, poraslo je interesovanje za njene nastupe. Sada je među najtraženijih mladim pjevačicama iz „Granda“.euroexpresmag

 

Back to top button