Momak koji je rasplakao Šabana i kompletni žiri ”Zvezda Granda” sprema svoju prvu pjesmu koja će uskoro ugledati svjetlo dana!

Elvin Čavkić je jedan veoma povučen mladić koji dolazi iz Bihaća, ostao nam je u sjećanju po fenomenalnom nastupu na ”Zvezdama Granda” u sezoni 15/16 kada je izvođenjem pjesme ”Otac” rasplakao kralja narodne muzike ”Šabana Šaulića”. I ove sezone se takođe okušao ali nažalost nije došao do željenog cilja, ali je u međuvremenu vrijedno radio. Elvin radi na svojoj prvoj pjesmi o kojoj ćemo vam u produžetku otkriti  nekoliko detalja.

Elvin sprema svoju prvu pjesmu koja nosi naziv ”Bez tebe nema me” za koju je text, muziku i aranžman je radio Mehdi Žigo, mix i mastering Studio “BESTON” u Bihaću.  Prema prvim utiscima osjećamo da će to biti jedan veliki HIT koji Elvin sprema i nadamo se da ćemo imati priliku da ga čujemo do kraja mjesesa. Kako ljetna sezona stiže posla ima, ali Elvin radi i na spotu pjesme, a za isti je zadužena video produkcija “VISION”. Kako i sam Elvin ne krije oduševljenje i jedva čeka da se to završi i objavi i nada se da će biti veoma prihvaćeno kod publike ali kada znamo o kakvom umjetniku se radi, nema sumnje. Pitali smo ga takođe da li će se opet pojavljivati na Grandovoj sceni, reko je trenutno ne razmišlja o tome, bitno mu je da ovaj projekat završi u što kraćem roku jer publika je nestrpljiva. Dakle, spremimo se za nekoliko sedmica stiže veliki HIT u izvođenju Elvina Čavkića pod nazivom ”Bez tebe nema me”.  

Na našem portalu imaće te priliku da čujete pjesmu čim bude objavljena na Youtube-u. Mi u ime portala želimo našem Elvinu svu sreću u nastavku karijere.

Mehmedović M. INFOSVIJET

Back to top button