Aleksandra Mladenović preživjela velike uvrede od starije kolegice

Aleksandra Mladenović, prošlogodišnja finalistkinja šoua „Zvezde Granda“ velikim koracima korača estradom, a muzički znalci joj predviđaju blistavu karijeru.

No, u počecima nije bilo sve bajno… Tokom takmičenja često je znala gušiti se u suzama.

– Mnogo sam plakala. Posebno u prvom krugu, i to zbog Marije Šerifović. Govorila mi je da je jako nerviram, da sam tasmanijski đavo, da nije mogla da me gleda kada sam na televiziji, bila sam joj antipatična i mislila sam da ću zbog toga da ispadnem. Plakala sam, drhtala, bilo mi je loše – kazala je Aleksandra i dodala:

– Plašila sam se nje. Kada sam u takmičenju pjevala njenu pjesmu, ona me je toliko iskritizirala i rekla da je dobila herpes dok me je slušala. Plakala sam i bilo mi je mnogo neprijatno. Rekla je da sam joj „pičila“ po živcima i da nije mogla da me gleda koliko sam je nervirala – kazala je pjevačica.

No, danas se sve promijenilo. Na veliko iznenađenje same pjevačice, ali i brojnih poštovaoca njenog rada, Marija je nedavno ponudila saradnju upravo njoj.

– Više se ne plašim Marije (smijeh)… Upravo je ona učestvovala u realizaciji te pjesme, ona mi je pomagala, producirala je i prva je rekla da će biti hit. Bila sm skeptična, ali evidentno je da je tako ispalo. Sada mi kaže: „Jesi vidjela da sam bila u pravu, imaš hit. Iskreno, nisam očekivala da mi nakon silnih uvreda baš ona isproducira pjesmu. Odvela me je kod Saška Nikolića i pomogla mi da napravimo hit. Ko bi rekao?! Nakon toga smo počele i da se družimo – završava Mladenović.

expressmag.ba

Back to top button