OBJAVLJENI JEZIVI DETALJI UBISTVA BIVŠE ŽENE I SINA: Monstrum joj u rukama donio mrtvo dijete!

Sumanuti pir Marka N. odnio je jučer  popodne dva života: njegove žene Maje Đ. i četvorogodišnjeg sina. Zločin koji je šokirao javnost dogodio se u Centru za socijalni rad u Rakovici, a jezivi detalji koji su naknadno otkriveni, posvjedočili su o monstruoznosti ubice.

OBJAVLJENI JEZIVI DETALJI UBISTVA BIVŠE ŽENE I SINA: Monstrum joj u rukama donio mrtvo dijete!

Naime, kako “Blic“ saznaje, Marko je poslije sat vremena provedenih sa djetetom, na koje je imao pravo, u rukama donio sina, koji je bio bez svijesti, i po svemu sudeći, već mrtav.

 

– Kada je vidjela da se nešto čudno dešava sa djetetom, da ne reaguje, nesrećna žena je pritrčala ubici, pokušavajući da dođe do djeteta. Međutim, on je tada izvadio nož i ubo je nekoliko puta – priča izvor “Blica“ i dodaje:

 

– Radnici Centra su pokušali da ga zaustave, međutim, on je i njih napao nožem. Jednoj radnici je odsjekao prst, dok je muškarcu bukvalno otkinuo obraz.

 

Ubodi nožem koje je zadao supruzi Maji bili su fatalni i, iako je pokušala da se otme i napravila nekoliko koraka, ubrzo je pala i preminula.

 

Ljekari koji su ubrzo stigli na lice mjesta pokušali su da ožive mališana, ali im to, uprkos naporima, nije pošlo za rukom. Za sada nije tačno poznato kako je monstrum ubio dijete ni gdje, a prema prvim nezvaničnim informacijama, mališan je zadavljen.

 

Ubicu su uspjeli da savladaju pripadnici Komunalne policije, koji su u to vrijeme bili u rutinskom obilasku okoline i on je kolima Hitne pomoći, uz pratnju policije, odvezen sa lica mjesta.

 

Na vanrednoj konferenciji za novinare, sazvanoj nakon zločina, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je ubica ranije osuđivan, ali ne za nasilje u porodici, već za ilegalno posjedovanje oružja i razbojništvo, kao i da je sa žrtvom bio u brakorazvodnoj parnici.

(Blic)
Back to top button