Brena pričala o paranormalnim sposobnostima Imam moć da pričam sa maglom!

Pjevačica Lepa Brena otkriva da poseduje natprirodne moći i da je predvidjela mnoge stvari. Ona tvrdi da vidi stvari koje će se tek događati zahvaljujući tome što u snu komunicira sa maglom.Vlasnica “Granda” je prilikom jednog gostovanja u emisiji “Maksovizija”, kod pokojnog Milovana Ilića Minimaksa, koja je 2004. godine emitovana na TV “Pink”, prvi i posljednji put javno govorila o svojim paranormalnim iskustvima i detaljno opisala kako su joj se mnoga predskazanja obistinila…

– Poslije toliko stvari koje su mi se izdešavale u životu, sada znam da imam snove koji nešto predskazuju. Kada sam ušla u deveti mjesec trudnoće sa starijim sinom Stefanom, željela sam da se što prije porodim. Otišla sam kod mog ljekara sa željom da mi indukuje bolove. On nije htio da čuje za to. Jedno veče sanjam san kako sjedim i pričam sa maglom i jadam joj se kako mi je teško i kako želim da se porodim. Kaže meni magla da moram da sačekam, da ću roditi lijepog sina, ali da moram da sačekam jer on mora da bude rođen u znaku Blizanaca. “To je vaša sudbina i vaša sreća” – kaže meni magla. Ustala sam ujutru i nisam smjela da kažem Bobi da sam pričala sa maglom – u jednom dahu ispričala je Brena, koja je u nastavku razgovora naglasila da se Stefan rodio 21. maja 1992. godine u Americi, u znaku Blizanaca, baš kako joj je u snu predskazano.

-Kada se Stefan rodio, u Njujorku je bilo 00:15h. Znači po američkom računanju vremena ušao je 15 minuta u taj 21. maj i Blizance. Dugo poslije toga nisam ni znala koji mi je znak sin, jer sam bila pod stresom zbog rata koji je tek počinjao, a i naše zemlje, koja se uveliko raspadala. Nakon toga mnogi moji snovi su se obistinili i ono što sam sanjala se i desilo, ne pričam mnogo o tome – završila je Brena ispovjest na temu o kojoj nikada više javno nije pričala.

66-1000x0

 

Back to top button