Opasni planovi Aleksandra Vučića: Srbija i RS prave deklaraciju o zajedničkom djelovanju na opstanku srpskog naroda

Generalni sekretar predsjednika Srbije Nikola Selaković rekao je da je Aleksandar Vučić s predstavnicima Srba iz regije razgovarao o donošenju zajedničke deklaracije Srbije i Republike Srpske o djelovanju za opstanak srpske nacije i srpskog naroda.

“Radićemo vrijedno na tome više od tri mjeseca i negdje oko 25, 26. novembra ćemo izaći sa time kao jednom vrstom deklaracije i našeg nacionalnog programa”, rekao je Selaković za RTS.

Sama najava da će Srbija i RS usvojiti zajedničku deklaraciju o djelovanju za opstanak srpske nacije i srpskog naroda je dovoljna da Bošnjaci upale sve alrame. Posljednji put kada su Srbi pravili slične programe opstanka svoje nacije, Bošnjaci su platili veliku cijenu.

Prisjetimo se genocidnog Memoranduma SANU koji je imao isti cilj za kojim sada teži Aleksandar Vučić (Memorandum posebno insistira na “celovitosti” srpskog naroda). Kada Srbi pričaju, odnosno planiraju da obezbijede opstanak srpske nacije i srpskog naroda to uvijek podrazumijeva ostvarivanje velikodržavnog koncepta. Zato je Vučić i planirao da Srbija i Republika Srpska donesu zajedničku deklaraciju o opstanku srpskog naroda.

Bošnjaci, spavate li mirno?

Saff.ba

Back to top button