ZLOČIN U NIŠU Momak ubijen zbog devojke, drugi izboden iz osvete

Sumnja se da je Marka S. ubio Dalibor N. koga su potom izboli Markovi prijatelji.

Kafana „Bolji život“ ispred koje se dogodila tuča

Kafana „Bolji život“ ispred koje se dogodila tuča, Foto: Google maps

Marko S. (33) pronađen je mrtav juče dva sata nakon ponoći pored kafane „Bolji život“ u selu Gabrovačka Reka kod Niša, a kako nezvanično saznajemo, sumnja se da je u pitanju ubistvo.

Kako „Alo!” saznaje, nedaleko od njega nađen je Dalibor N. (37), koji je jedva davao znake života. On je imao nekoliko ubodnih rana po telu.

– Policija je dobila poziv kada je jedan od očevidaca video leš muškarca pored puta. Dok su pretraživali okolni teren u obližnjem jarku, nađen je drugi muškarac koji je bio izboden najverovatnije nožem. Pozvana je ekipa Hitne pomoći, koja je mogla samo da konstatuje smrt i preveze povređenog do bolnice – objašnjava naš sagovornik.

Ništa nisu ni čuli ni videli

Ono što je zanimljivo jeste što niko od žitelja ovog sela do zore nije saznao šta se dogodilo.

– Bukvalno su nas probudile policija i Hitna pomoć. Kada smo izašli iz kuće, videli smo muškarca u krvi pored puta, a drugog su izvlačili iz jarka. Kažu da su se potukli, pa pobili. Kafana isred koje su nađeni nije radila po podne. Zašto su se tu potukli samo oni znaju – objašnjava jedan od žitelja Grabovačke Reke.

Kako „Alo!” saznaje, policija tek sklapa kockice oko ubistva i ranjavanja.

Prve informacije govore da je možda došlo do tuče između dvojice ili više muškaraca.

– Sumnjamo da je Dalibor N. ubio Marka S. dok su se tukli i raspravljali. Očevidaca nije bilo, a policija je privela trojicu prijatelja ubijenog čoveka. Međutim, u prvim minutima istrage nisu mogli mnogo da pomognu. Sumnja se da su svi učestvovali u tuči. Proveravaju se informacije da li su prijatelji ubijenog iz osvete ranili ubicu – objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

Kako „Alo!” saznaje, niška policija se nada da će se uskoro oporaviti ranjeni Dalibor N., koji bi mogao da ispriča šta se zaista i dogodilo. Da li je on taj koji je napadnut, pa je morao da se brani i tako ubio prijatelja koji je i njega ranio.
Policija ispituje da li možda iza ubistva i ranjavanja stoji pak treći čovek ili više njih.

– Ubijeni je imao masnice po telu, kao i ranjeni. Očigledno je došlo do tuče iz samo njima poznatog razloga. Kafana ispred koje se sve dogodilo nije radila. Po selu se šuška da je obračun nastao zbog devojke. Priča se da je ona prvo bila u vezi sa jednim, pa sa drugim muškarcem – kaže naš sagovornik.

Međutim, ubijeni Marko S. ima suprugu i decu i važi u selu za poštenog čoveka.

U Višem tužilaštvu je potvrđeno da je pronađena još jedna povređena osoba, muškarac Dalibor N. (37), a da su tri osobe zadržane u policiji.

– U periodu između 2.30 i 2.40 časova pronađen je mrtav muškarac kod kafane „Bolji život”. Nedaleko odatle zatečen je još jedan muškarac sa ubodnom ranom, koji je prebačen u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu. Po nalogu višeg tužilaštva, tri lica su zadržana do 48 časova zbog sumnje da su učestvovala u tuči sa smrtnim ishodom – kaže portparol Višeg tužilaštva Vladimir Stanojević.

Alo.rs

Back to top button