SBB: Dodik je najveća politička hrana radikalnom Izetbegoviću

SBB:  Dodik je najveća politička hrana radikalnom Izetbegoviću

Foto: Arhiv/Klix.ba
Kako kažu, sve zemlje regije su upitnik završile za dva mjeseca, a Zvizdić se i nakon devet mjeseci neuspješno bavi prevođenjem. Ističu, da je Bakir Izetbegović odgovoran lider sam bi smjenio nekompetentni kadar.

“Izetbegović mnogo prigovara Radončiću za svjedočenje u Prištini, jer je tamo otkrivena uloga bošnjačke državne mafije u brojnim političkim ubistvima, kao što su Ugljen i Leutar. Izetbegovića brine Radončićeva tužba, a u svom saopćenju Izetbegović uopće ne demantira da želi fildžan državicu i da Radončića pokušava da kompromitira da bi omogućio kandidaturu svoje supruge Sebije za člana Predsjedništva BiH”, saopćeno je iz SBB-a.

Dodaju da Izetbegović ni nakon 27 godina vlasti nema talenta i pameti da promijeni providnu strategiju, a to je da one koji kritikuju njegovu familijarnu vlast proglašava neprijateljima cijele SDA.

“To mu u slučaju SBB-a neće poći za rukom. Na kraju, Dodik je najveća politička hrana radikalnom Izetbegoviću. Izetbegović mu je u čuvenoj kafani Barka dodao uže za spasavanje. Također, Radončić je sa mjesta ministra sigurnosti BiH smjenjen zajedničkim glasovima SNSD-a i SDA. To politički izdajnik cjelovite BiH Bakir Izetbegović svjesno prešućuje i zataškava istinu ko je Dodikov pravi saveznik”, zaključuju iz SBB-a.Piše Klix.ba

Back to top button