DRAMA U BOSNI: Malaksalost, bol u grudima, aritmija, infuzija… Evo zašto je Aca Lukas završio u bolnici!

Aca Lukas završio je u bolnici u Srebreniku! Njemu je prije dvije noći pozlilo u kolima dok je iz hotela išao u diskoteku, gdje je trebalo da održi nastup, koji je na kraju otkazan.

DRAMA U BOSNI: Malaksalost, bol u grudima, aritmija, infuzija... Evo zašto je Aca Lukas završio u bolnici!

– Aca se od jutra žalio da se ne osjeća dobro. Tog dana je iz Teslića putovao u Srebrenik, pa je još u putu osjećao vrtoglavicu, glavobolju, a u više navrata je govorio da mu i cigarete smetaju jer mu izazivaju mučninu – kaže naš izvor i dodaje:

 

– Čim se smjestio u hotel, otišao je u sobu da se odmori. Kad se probudio i počeo da se sređuje za nastup, jedva je stajao na nogama, ali mislio je da će to proći i da se tako osjeća jer je neispavan. Međutim, čim je sjeo u auto sa organizatorima, umalo se nije onesvijestio. Odjednom je osjetio aritmiju i bol u grudima. Jedva je disao! Odvezen je pravo u bolnicu na infuziju i na nagovor ljekara otkazao je koncert.

 

Lukasov PR tim je istog trenutka na Fejsbuku izdao obavještenje o pjevačevom zdravstvenom stanju.

 

– Dragi prijatelji, svi vi koji ste večeras bili u Srebreniku, mi se duboko izvinjavamo zbog Acinog nedolaska na nastup. Bend je bio spreman za nastup, kao i sve ostalo, ali Aci je iznenada pozlilo pred koncert i sada se nalazi u Hitnoj, gdje je zadržan na pregledima.

 

Ovim povodom pozvali smo Lukasa, koji je bio bijesan.

 

– Dobro sam. U Beogradu sam. Zašto me zoveš? Zašto vas zanima kako sam? Umro sam – rekao je Aca i spustio slušalicu.

 

Kontaktirali smo i s gazdom diskoteke u Srebreniku Nerkom Mujićem.

 

– Aca je s muzičarima došao preko dana. U 18 sati bend je imao tonsku probu, ali Aca nije bio s njima. Rečeno mi je da je on oko 22 sata krenuo iz hotela prema diskoteci, da mu je iznenada pozlilo i da je morao biti prevezen u bolnicu. Tamo je primio infuziju i ljekar mu je striktno zabranio da radi tu noć. Mene je pozvao telefonom i rekao mi gde se nalazi. Požalio mi se da je radio 45 dana bez prestanka i da je znao da će ga kad-tad strefiti ovo. Ništa mu ne zamjeram, mi smo prijatelji. Nije on kriv. Izvinili smo se gostima i vratili im novac – kaže Nerko, koji Lukasu nije dao honorar pred nastup.

(Kurir)

Back to top button