”Luče” će da osvaja Ameriku, Ibro Bublin novom pjesmom obara rekorde. Najavljena turneja u Americi

Ibro Bublin pobjednik najpopularnijeg show takmičenja u regionu ”Zvezde Granda”, nakon burnog ljeta i mnogobrojni nastupa te predstavljanja svoje nove i druge po redu pjesme pod nazivom ”Luče”, uskoro se seli na tlo Sjedinjeni Američki Država. Tamo je najavljena turneja, a sve detaljnije informacije imaće te na našem portalu, sve u vezi datuma i mjesta održavanja koncerata.

Ibro od početka godine radi punom parom, uz sve to vrijeme radio je i na novoj pjesmi koja je ugledala svjetlo dana u julu. Već na prvom slušanju pjesma je postala pravi HIT i jedna je od najtraženiji na nastupima, a kada već spominjemo nastupe možemo reći da je Ibro Bublin tokom cijelog ljeta radio 100 na sat, iza njega su fenomenalni nastupi u BiH, ali i u dijaspori, gdje god se pojavljivao obarao je rekorde posjećenosti kada je publika u pitanju.

Nakon kratkotrajnog odmora u kojem Ibro i sad uživa već krajem ovog mjeseca Ibro se na kratko seli u Ameriku, kako ističe tamo ga očekuje velika turneja. Već prvi koncert ima sa kolegom, takođe pobjednikom Zvezda Granda, Mirzom Selimovićem, koncert je najavljan 1.septembra u gradu  New Britain u saveznoj državi Connecticut. Za sada Ibrin mendžment radi na datumima ostalih nastupa, a nije isključeno i da će biti nekih zajedničkih nastupa sa nekim od kolega.

Bilo kako bilo nadamo se da će Ibrin HIT ”Luče” da osvoji Ameriku, a kako to Ibro radi mi i ne sumnjamo u kvalitet i pjesme ovog mladog i popularnog pjevača koji dolazi iz srca Bosne, šeher Sarajeva.

 

Mehmedović M . INFOSVIJET

Back to top button