Usluge video snimanja i fotografisanja, prava i provjerena osoba, naš podrinjac – Beriz Ajanović!

Bez obzira što želite snimiti, bilo da je neka privatna fešta,rođendan,svadbe i slično mi vam predstavljamo pravu osobu, a to jeBeriz Ajanović, čovjek koji već duži period važi za jednog od najtraženiji kamermana, a od davnina je poznato da se za dobro odrađen posao daleko čuje.


Beriz Ajanović je naš Podrinjac, Zvorničanin , tačnije selo Samari ,početkom agresije protjeran sa svog ognjišta i zadesila ga sudbina kao mnoge druge bošnjake s te teritorije. Prvu kameru dobija 1994-godine od brata i već tada se javlja ljubav za ovim poslom, poslije toga počinje borba i snalažljivost sa tehnikom, ali i ovo je brzo savladao te je već nakon te prve kamere odlučio da snima privatne fešte i slično. Sretno je oženjen i otac je dvije kćerke, a njegova trenutna adresa je Kalesija.

A sada ide nekoliko informacija o ovom poslu:

– uslugu snimanja vjenčanja i svadbi radi sa kvalitetnom video opremom koja obuhvata kameru HD rezolucije, kako bi smo dobili kvalitetne snimke visoke rezolucije.

Najpovoljnije profesionalno fotografisanje i snimanje svadbi,rođendana, maturskih večeri , punoljestava i snimanje albuma za sve vrste izvorno-narodnih grupa…

Usluge fotografisanja i snimanja vrši se prvenstveno na teritoriji Tuzlanskog kantona, Istočne Bosne i šire, a za ostale gradove u BiH i u INOSTRANSTVU, potrebno je blagovremeno zakazati termin.

Uslugu fotografisanja vjenčanja vrši se uz korišćenje najsavremenije profesionalne fotografske opreme, pomoću kojih pravi vrhunske fotografije. Ako tražite nešto drugačije, ljepše, bolje i zanimljivije izaberite Photo Beriz Ajanović.

Obilježite svoje važne trenutke, koji god da je događaj u pitanju – vjenčanje, rođendan ili druga svečanost, Vaša proslava će iz ugla profesionalnog fotoaparata biti sigurno savršena, a Vi ćete sačuvati svoje uspomene na fotografijama za nezaborav.
Posjetite facebook stranicu

Sve informacije  na broj : 061746943 Beriz

Autor : Mehmedović Muradif INFOSVIJET

 

Back to top button