Juventus – 48 sati za tri pojačanja, jedno je gotovo, da li je ovo idealni scenario u finišu prelaznog roka!?

Kako smo i najavili pre par dana, odbrana će biti zacementirana tokom dana, ali to nije sve. Direktori otišli u Rim, mogli bi da se vrate sa dva igrača, što bi bila neverovatna završnica transfer pijace!

Juventus - 48 sati za tri pojačanja, jedno je gotovo, da li je ovo idealni scenario u finišu prelaznog roka!?

Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Juventus je završio posao oko Benedikta Hevedesa, kapiten Šalkea stiže u Torino tokom dana.Iako je imao ponudu Liverpula, odlučio se za Italiju, kako javljaju italijanski mediji sutra će proći lekarske preglede.

Da li je to kraj, zatvorene su rupe u odbrani?

Hovedes-600-20120109125938

Nije, Juve će do poslednjeg trenutka pokušati da dovede Keitu koji odbija sve ponude drugih klubova, ali Lotito ne želi da ga pusti za 20 miliona plus bonuse koliko nudi šampion Italije.Ali, to nije prioritet.

Ono zbog čega su direktori Juventusa u Rimu je gotovo nemoguća misija. Naime, povećali su ponudu za Strotmana, sada nude 45 miliona evra za Holanđanina, spremni su da kao deo transfera navodno pošalju i Kuadrada u “Vučicu”.

francesko toti kevin strotman

Strotman ćuti, iako je pre par nedelja rekao da ostaje u Romi, čini se da Rimljani ne bi rizikovali da prodaju jednog od najboljih igrača. Zbog toga, iako Juventus navaljuje na sve načine da dovede igrača koji bi se idealno uklopio u ionako moćni vezni red, teško je očekivati ovaj transfer.I dalje je moguće da stigne Andre Gomeš iz Barse na pozajmicu, ili eventualno Emre Džan sa kojim imaju dogovor za 2018. ali čini se da je Strotman mnogo važniji, i da su ovo ostalo tek opcije.

Keita

U idealnom slučaju u poslednjih šezdesetak sati prelaznog roka, Juventus će prodati Asamou, vratiti Spinacolu iz Atalante, uz Hevedesa, dovesti Keitu iz Lacija i Strotmana iz Rome i poslati Kuadrada u Lacio.U drugom slučaju, sa Hovedesom i eventualno Keitom će završiti prelazni rok u kome su već doveli Daglasa Koštu, Matuidija, De Šilja, Šćešnjog, Bernadeskija i Betankura.

Sportske.net

Back to top button