ZAPAMTITE OVO ČETNIČKO ORGIJANJE U BRATUNCU KOJE FINANSIRA USTIKOLINA IZ SVOG BUDŽETA

Ovo je snimak iz “ŠATORA RAVNA GORA KOD NOVAKA VOJVODE I ZORANA CIMERA” koji svake godine organizuju okupljanje u Bratuncu na kojem pjevaju tzv. “GOCI BEND” koji ništa drugo ne zna osim četničkog i osvetoljubivog repertoara. Ovo četnikovanje javno od strane ovih preživjelih četničkih i krimogenih lica se odigrava na samo par kilometara od Potočara te je evidentno da je ovaj šator pun i prepun krvi žednih srba koji iz Bratunca šalju jasne poruke.

NARIKAVAC: Bogoljub Radović – Boća
VIOLINA: Zoran Pejović
HARMONIKA: Perica Ćirković
KLAVIJATURISTA: Nepoznat NN

Jedan dio tekstova možete poslušati na linku i video snimku koji je u prilogu koji se redovno briše i stavlja na youtube kanal. Međutim, ovaj snimak je evidentiran, pohranjen i može služiti sutra za mnoge video dokaze o većini onih koji se pojavljuju na ovom snimku.

Međutim pored svega ovoga, šta je najveći apsurd pošto nas ovakvi snimci ne iznenađuju, jeste to da je ovaj “bend” inače finansiran od strane općine Utikolina te da veći broj građana Ustikolina možda i nema apsolutno pojma gdje novac, poreznih obveznika i povratnika ide.

OPĆINA USTIKOLINA IZ BUDŽETA PLAĆA OVAJ “GOCI BEND” ZA TEHNIČKE USLUGE RAZGLASA U OKVIRU “USTIKOLJANSKOG LJETA”!

Dakle, nemoguće je a ne zapitati se, ko upravlja tim sredstvima i ko se bavi određivanjem kanala novca koji se dodjeljuje u ovakve svrhe i ko bira tehničke usluge razglasa jer idalje ne možemo da vjerujemo da neko može unajmiti ovaj “bend” četnika da mu služi bilo kakvim tehničkim razglasom! Za ove provjerene podatke neko bi morao da snosi odgovornost i da bude sankcionisan i od strane građana u Ustikolini ali i od strane politike općine pa i tzv. federacije.

AntiDayton.com

Back to top button