Bratunac – Krvavi obračun ispred kafane: Muškarac izboden zbog izbora muzike?

Željko Avramović (27) iz Srebrenice uhapšen je zbog sumnje da je tokom tuče u stomak ubo Cvijetina Stojanovića (39) iz Bratunca.

 

Krvavi obračun odigrao se sinoć ispred jednog kafića u Kosovskoj ulici u Bratuncu gdje su Avramović i Stojanović bili gosti. Navodno su obojica bili pod dejstvom alkohola i u jednom trenutku su se posvađali zbog izbora muzike. Došlo je do svađe, a potom su obojica izašli ispred kafića gdje su se potukli.

 

– Tokom tuče C. S. je zadobio ubodnu povredu oštrim predmetom od Ž. A. Nakon ranjavanja on je prevezen u Dom zdravlja u Bratuncu odakle je upućen na dalje liječenje u Opštu bolnicu u Zvorniku. Osumnjičeni Ž. A. je nakon napada pobjegao, ali je za manje od 24 sata pronađen i uhapšen – rekao je portparol PU Zvornik Miljan Bobar.

 

On kaže da je o cijelom slučaju obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv Ž. A. podnese izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nanošenja tjelesnih povreda.

 

Nezvanično saznajemo da još nije poznato čime je Avramović ubo Stojanovića, jer na licu mjesta nije pronađen nož ili oružje koje je korišteno u napadu. Inače obojica su od ranije poznati policiji. Stojanović je nedavno izašao iz zatvora gdje je ležao zbog teških krađa, nasilničkog ponašanja i slično. S druge strane i Avramović je ranije privođen zbog razbojništva i drugih krivičnih djela.

IB.com
Back to top button