FATA ORLOVIĆ JE ŽIVA I ZDRAVA, U KONJEVIĆ POLJU SABIRE LJETINU!

Vijest o navodnoj smrti Fate Orlović iz Konjević Polja uznemirila javnost, a posebno članove njene porodice rasute po bijelom svijetu.

Vijest je objavila internet-stranica zapjevajlive.info, što se vrlo brzo proširilo u javnosti, a Fatina rodbina tokom jutra naprosto je zatrpana telefonskim pozivima mnogobrojnih znanih i neznanih osoba koje ovu sedamdesetčetvorogodišnju staricu doživljavaju kao nesvakidašnjeg borca za pravdu, piše Avaz.

– Ne znam ko stoji iza ove internet-stranice, ali neko mora odgovarati za ovo što nam je učinjeno. Moja braća i sestra koji žive u SAD su van sebe, zovu telefonom, plaču, ne mogu da ih uvjerim da je sve što je objavljeno gnusna laž. Neka nam ostave majku na miru, dosta je što se pati s nepravdom koja joj se čini, već treba da je uznemiruju i ovakvim lažima. Naći ćemo načina da provjerimo ko je ovo plasirao, a onda ćemo ići na sud – kazala nam je danas vidno uznemirena Hurija Karić, kćerka Fate Orlović.

Fata je, u trenutku našeg telefonskog razgovora s njenom kćerkom bila kod svoje kuće u Konjević Polju i kako nam je kazala „u vrtu sabirala ljetinu“.

Inače, nakon što je prije petnaestak dana izašla iz bolnice gdje joj je urađena operacija na oku, nana Fata se osjeća izuzetno dobro.

(Hayat/Foto: Avaz)

Back to top button