Dvije fatalne nesreće: U Korovima poginula putnica iz opela, u Mahovljanima vozač golfa

Dvije osobe su poginule u saobraćajnim nesrećama koje su se dogodile na području Srpca i Banje Luke, potvrdila je danas glasnogovornica Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Maja Đaković-Vidović.

 

FOTO: ILUSTRACIJA

FOTO: ILUSTRACIJA

Na magistralnom putu Srbac-Derventa, u mjestu Korovi, sinoć je došlo do sudara putničkog vozila Opel Zafira, kojim je upravljao Fahir Merdžanović (1954) iz Gradačca i traktora s prikolicom, za čijim volanom je bio Teodor Knežević (1945) iz Kobaša kod Srpca.

Poginula je Izeta Merdžanović (1955) iz Gradačca, koja je bila na mjestu suvozača u opelu, rekla je Đaković-Vidović.

U drugoj saobraćajnoj nesreći, na magistralnom putu Banja Luka-Bosanska Gradiška, u Mahovljanima, rano jutros poginuo je Nebojša Balaban.

Đaković-Vidović je pojasnila da su u ovoj saobraćanoj nesreći učestvovala tri vozila, putnički automobil VW Golf, kojim je upravljao Darko Popović (1971) iz Bosanske Gradiške, drugi učesnik je teretno vozilo citroen, za čijim volanom je bio Nebojša Balaban (1946) iz Seferovaca kod Gradiške te teretno vozilo man s prikolicom, kojim je upravljao Ermin Orman iz Fojnice.

U oba slučaja obavljeni su uviđaji, a dežurna tuželjica Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Biljana Marković je naložila da se preduzmu sve istražnje radnje i mjere na utvrđivanju uzroka saobraćajnih nesreća.

Bit će obavljena i obdukcija tijela stradalih.

Izvor: Fena

 

Back to top button