Sadik Hasanović uz pratnju svoje najveće podrške, svojih roditelja, ozvaničio saradnju sa Muharemom Serbezovskim!

Već smo do sada imali priliku da pišemo o  Sadiku Hasanoviću, talentovanom mladiću koji iz dana u dan bilježi sve veće i veće uspjehe. Nakon veoma burnog ljeta i bezbroj nastupa koje je imao kako sam tako i sa izvorno-narodnom grupom Sateliti za koje nastupa od samog početka. Nastup u Valentino Zvijezdama mu je dosta pomogao, tu ga je i zapazio jedan od najpopularnijih pjevača regiona, Muharem Serbezovski. 

Nije mala stvar sarađivati sa ovakvom zvijezdom kao što je Muharem i nakon što se nekoliko dana pričalo o tome danas je i ozvaničeno. Uz pratnju svojih roditelja Sadik je imao sastanak sa popularnim pjevačem u Vogošći u privatnom stanu gosp.Serbezovskog. Takođe u narednom videu ćemo vam i prikazati live snimak susreta mladog pjevača i gospodina Muharema Serbezovskog.

Sadik nam nije otkrivao da li će se uskoro pojaviti ne nekom od muzičkih show takmičenja, ali u svakom slučaju biće te obavješteni na vrijeme. Kada Muharem uzme stvar u svoje ruke nemamo sumnje da će to biti pravo remek djelo, a Sadik se polako formira u pravu pjevačku zvijezdu, sada uskoro doleze nastupi u Berlinu na privatnoj zabavi, nakon toga dolazi Švicarska, a u novembru mjesecu Švedska. Kalendar je skoro pa popunjen, a  mi ćemo s nestpljenjem čekati prvijenac ovog mladog momka koji dolazi iz Srebrenice sa prebivalištem u Srebreniku.

https://www.facebook.com/sadik.s.hasanovic/videos/1329648127157833/

Puno sreće i uspjeha u daljnem radu želi mu administracija Infosvijet.net.

Back to top button