MONSTRUM KAKVOG SRBIJA NE PAMTI: Zaklao čoveka zbog cigareta, silovao i ubio babu, silovao sestru od tetke, sestričinu i sedmogodišnjeg sestrića

Ivan Novakov (38) iz Banatskog Brestovca uhapšen je zbog sumnje da je 11 puta nožem izbo poznanika Jona Mezimka, zvanog Muja (54), iz Bele Crkve, a potom pretukao i pokušao da siluje Dragicu Jovanović (52), komšinicu ubijenog čoveka.

 

Monstrum iz Bele Crkve je silovao i ubio jednu baku i zbog toga je bio u zatvoru 12 godina. Po izlasku iz zatvora je pretukao i pokušao da siluje trudnu sestričinu. Pre toga je silovao sestru od tetke i napravio joj dete, a takođe je silovao i sedmogodišnjeg sestrića. Tukao ga je i silovao, a potom ga je vezao za bicikl u vukao kroz selo – priča sestra ubice Novakova.

Stravičan zločin dogodio se u četvrtak oko 21 sat u Ulici Dejana Brankova, u kući ubijenog Muje.

FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Ubica se hvalio u kafani

Novakov je ubrzo uhapšen u obližnjoj kafani, gde je naručio piće i pohvalio se da je ubio čoveka.

Dragica Jovanović, koja je samo pukom srećom preživela, kaže za Kurir da je kod ubijenog Mezimke bila da bi joj pogledao neke papire, jer je sa suprugom na sudu, a on je trebalo da je posavetuje.

 

FOTO: ZORANA JEVTIĆ

– Ne znam koliko je sati bilo, ali napolju se čulo da neko lupa. Muja je otišao do vrata na kojima je bio Novakov i tražio mu cigaretu. Muja mu je rekao da nema cigarete i zatvorio vrata. Međutim, Ivan je nastavio da lupa. Kad je Muja viknuo još jednom na njega da prestane, Novakov je iz sve snage lupio vrata, odvalio ih i na hodniku je skočio na njega – priseća se Dragica i dodaje:

– Videla sam nož i kako ga ubada u grudi. Počela sam da vrištim, ali mi je pretio da će mi, ako ne ućutim, iseći jezik.

 

FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Ona objašnjava da je Novakov ležao na Muji i ubadao ga.

 

– Muja je, da bi me spasao, sa pola snage viknuo: „Beži!“ Htela sam da pobegnem, ali nisam mogla. Kada je Muja prestao da diše, skočio je na mene. Jednom rukom me je držao, a drugom udarao u glavu. Posekao me je nožem po rukama. Potom mi je stavio nož pod grlo i naterao da odemo do druge prostorije gde je pokušao da me siluje, ali sam uspela da pobegnem – priča Dragica.

FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Silovao sestrića

NOVAKOV JE POBEGAO SA MESTA ZLOČINA.

– Bio je pijan. Došao je u kafanu, poručio piće i pohvalio se: „Rešio sam se Muje – rekao je jedan od gostiju.

Silvana Novakov, sestra ubice Ivana Novakova, za Kurir kaže da je on silovao sestričine i sestrića od sedam godina.

– Ivan je silovao i ubio jednu baku i zbog toga je bio u zatvoru 12 godina. Pre godinu dana je izašao, a pre 12 dana je moju trudnu ćerku pretukao i pokušao da je siluje. Prijavili smo ga policiji, ali on je još bio na slobodi. Pre toga je silovao sestru od tetke i napravio joj dete, a takođe je silovao i sedmogodišnjeg sestrića. Tukao ga je i silovao, a potom ga je vezao za bicikl u vukao kroz selo – priča sestra ubice Novakova.

 

FOTO: ZORANA JEVTIĆ

TUGA ZA ĆERKOM

Ubijeni Jon Mezimka imao je tri ćerke: dve su u inostranstvu, a najmlađa mu je preminula pre oko godinu dana. Otac mu je bio poznat advokat u Beloj Crkvi.

 

– Ćerkina smrt ga je dotukla. Bila je dobra učenica i za nekoliko meseci je umrla od raka. Nakon njene smrti počeo je da pije. Videli smo se te večeri i trebalo je da dođem kod njega, ali nisam stigao. Možda se sve ovo ne bi dogodilo – priča jedan od rođaka Mezimke

Back to top button