Ovo je zaista nevjerovatno: Evo šta je Milorad Dodik radio u ratu

Milorad Dodik
Milorad Dodik

Najpopularniji bosanskohercegovački glumac bez konkurencije je Enis Bešlagić. Sjajni zabavljač je uvijek rado viđen gost u svim dijelovima BiH, a kad je on u pitanju zaista nema nikakvih razlika jer ga podjednako vole u Sarajevu, Bihaću, Banaluci, Mostaru, Čapljini, Zvorniku, Tešnju…

No Enis je rijetko u medijima, a o njegovoj tužnoj ispovijesti pisali smo i ranije. Tako je to kod nas, kad političarima ne odgovaraš jednostavno te pomjere u stranu, ali sigurni smo da će Enis uskoro ponovo biti na vrhu gdje i pripada.

On je nedavno na jednoj televiziji u Sarajevu ispričao zanimljiv događaj vezan za Milorada Dodika, a koji ustvari otkriva pravo lice ovog političara, a koje on želi sakriti. Glumeći da je najveći Srbin na svijetu…

“Ne sastajemo se po kafanama, iako Dodik jako voli kafanu, a to je dobro što kod njega znaš šta voli, kod naših ne znaš. Znam priče iz rata da je Dodik spašavao muslimane i da ih je stavljao u svoj automobil i odvozio ih iz Laktaša. Kad se sastanemo ja njega pitam zašto sam ja danas tu, a on sutra u Sarajevu nije i pitam ga zašto misli na muslimane i na mene u negativnom smislu na šta on meni kaže da ne misli to tako i da to kaže u revoltu. Rekao mi je i da nema s kim pričati u Sarajevu i da kome god je pružio ruku, da ga taj zeznuo i ja vjerujem u to”, rekao je Bešlagić.

Još neki Dodikovi dobri prijatelji često govore da on nije onakav kakav se predstavlja u medijima. Ipak valja se predstaviti kao što veći Srbin jer to je najbolji put da se ostane na vlasti. Tako je to ovdje, ovdje stvari tako funkcionišu.

bhdijaspora.net

Back to top button