U ratu ubijali Bošnjake, a danas prijete: POGLEDAJTE PRIJETNJE KRVNIKA SERGEJA SUHARJEVA AZIZU TAFRI, AUTROU KNJGIE RUSKI I GRČKI PLAĆENICI U RATU U BIH

Da ih je pogodila knjiga o plaćeničkom učešću u agresiji na Bosnu i Hercegovinu, govori i prijetnja upućena Azizu Tafri, a sve u cilju zastrašivanja u njegovom budućem radu na raskrinkavanju zločinaca.

“Sergej Suharjev, krvnik i kukavica koji je ratovao u našoj zemlji a nakon objave moje knjige pobjegao u Beograd gdje prima penziu i invalidninu prijeti mi zbog toga što ja tražim pravdu i kažnjavanje ratnih zločinaca” piše Tafro.

“Pri tom na svoj profil postavlja fotografije nastale nakon atentata ne mene koji je izvršen u Srajevu 24. 11. 2015. godine iz koji se vidi njegova veza sa tim atentavom” nastavlja on.

“Sergej je kukavica koji se junačio ubijajući civile Višegrada, Konjica, Sarajeva ali samo sa distance. Prilikom gađanja civilnih objekata u Konjicu, pijanom Sergeju je bestrzajni top oodbio prste na desnoj šaki. Zbog te povrede priznat mu je status RVI 80% i invalidka penzija.”

“Pa za oficire, ja sam major, ide svilen gajtan a oi meni pripremili običi konopac. Ništa neobično, bašu braću su u grobnice zakopavali ubijene s rukama svezanim bodljikavom žicom” dodao je Aziz Tafro, uz poruku da ide dalje i da BiH nema alternative!

 

Back to top button