SENAD (14): NJEGOVO TIJELO JE NAĐENO U ČETIRI MASOVNE GROBNICE

SENAD (14): NJEGOVO TIJELO JE NAĐENO U ČETIRI MASOVNE GROBNICE

Nakon što su razjarene horde žedne krvi ulaskom u Srebrenicu najavile šta će činiti i šta slijedi, desilo se da njihove prijetnje nisu ni blizu onoga što su oni zaista činili.

Nakon ubistava i zakopavanja tijela žrtava koje su ubijali na najmonstruoznije i najbrutalnije načine tijela su zakopavali u ne jednu već u nekoliko masovnih grobnica. Takođe kasnije, pokušajem prikrivanja masovnoh grobnica prenosili su iskopana tijela iz jednih u druge pa iz drugih u treće pa čak i u četvrte masovne grobnice.

Tako su nastajale primarne, sekundarne i tercijalne grobnice koje svakodnevno iskopavamo po našoj Domovinu koju ispunjavaju Bošnjaci muslimani nad kojima je tokom agresije srpska ideologija i namjera rukama srpskih zločinaca počinila genocid u više gradova.

O tome može da svjedoči i ova informacija nakon što je brutalno ubijen sa članovima svoje familije, dijelovi tijela 14-godišnjeg dječaka Senada Beganovića, pronađeni u četiri masovne grobnice.

Tako je njegovo tijelo pronađeno:

– 1998. godine u masovnoj grobnici “ZELENI JADAR 1” donji dio tijela ispod struka,

– 2000. godine u masovnoj grobnici u GLOGOVOJ gornji dio tijela od struka do vrata,

– 2005. godine u masovnoj grobnici na BUDAKU pronađena je donja vilica,

– 2007. godine u masovnoj grobnici “ZELENI JADAR 2” pronađen ostatak lobanje.

 

Ovo je samo jedan od mnogobrojnih primjera morbidnosti srpskih zločinaca koji su okrvarili ruke tokom agresije a mnogi među njima i danas slobodno hodaju ovom istom zemljom.

DA SE NIKADA NE ZABORAVI!

AntiDayton pokret 

 

Back to top button